Денят, в който се завръщате у дома от ваканция, често

...
Денят, в който се завръщате у дома от ваканция, често
Коментари Харесай

Как да се възползвате максимално от последните няколко часа ваканция?

Денят, в който се завръщате вкъщи от почивка, постоянно може да провокира възприятие на горест или стрес.

Но доста пасажери не вършат проекти или не се възползват от последните няколко часа отмора, преди да се приберат вкъщи.

Вместо да се самосъжалявате и да броите минутите, преди да се отправите към летището или гарата, се възползвайте оптимално от деня на тръгване.

Опаковайте багажа предходната вечер

Когато пътувате, организирайте багажа вечерта. По този метод можете да удължите оптимално времето, което имате в последния си ден там, без прекомерно доста стрес.

Резервирайте по-късен полет

Може би най-очевидният метод да извлечете повече от деня на тръгване е да изберете вечерен или късен следобеден полет, в случай че имате гъвкавостта. Това освобождава сутринта ви за последна активност или разходка.

Поискайте късно овакантяване

Ако имате следобеден или вечерен полет, първото нещо, което може да извършите, е да поискате късно освобождение на стаята. Ако това не е допустимо, помолете да съхраняват багажа ви.

Възползвайте се от последните часове на мястото и се насладете на забележителност или разходка.



Изберете спокойна активност

Потърсете къси обиколки или прекарвания, които могат да прибавят друго измерение отвън това, което другояче сте очаквали или възнамерявали да видите. Може да е посещаване на ресторант, арт обиколка или просто посещаване на няколко магазина, до които не сте стигнали по-рано по време на пътуването.

Ако сте в град, помислете за разходка, посещаване на музей или изложба или дълга закуска в локално кафене. Или направете едно последно плуване или мудна разходка по плажа. Идеята е да употребявате за нещо умерено спомагателното си време.

Подгответе „ чанта за пътешестване “

Ако сте на топло място и желаете да идете на последната разходка по плажа или ден на басейна, добре е да имате аварийни облекла, дезодорант и четка за зъби, с цел да можете да се освежите.



Посетете атракция покрай летището

Ако полетът е в късния следобяд или вечерта, можете да отидете на летището рано, да си оставите багажа и да разгледате близките забележителности.

Но имайте поради времето

Тъй като се възползвате от последните часове от пътуването си, не забравяйте да си отделите задоволително време, с цел да стигнете до летището, с цел да не се притеснявате за това по-късно.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР