Изборите не отпушиха напрежението в обществото, а дори напротив. Хората

...
Изборите не отпушиха напрежението в обществото, а дори напротив. Хората
Коментари Харесай

Пламен Димитров, КНСБ: Изборите не отпушиха напрежението в обществото, а дори напротив

Изборите не отпушиха напрежението в обществото, а даже в противен случай. „ Хората чакат формула, която да докара до решения. Дали ще има такава – ще забележим ”. Това сподели президентът на КНСБ Пламен Димитров в изявление за Nova

Изборите не отпушиха напрежението в обществото, а даже в противен случай.

Според него държавно управление ще бъде образувано, само че не се знае дали то ще е устойчиво и стабилно. Натрупаха се проблеми във всички браншове поради политическата неустойчивост в последните години, счита Димитров.

Пламен Димитров, КНСБ: Изборите не отпушиха напрежението в обществото, а даже в противен случай 16.06.24 18:40 Тежка злополука в Гърция лиши живота на четирима души 16.06.24 17:56 Пътуване до Турция с задгранични транспортни средства: Как да избегнете проблеми на границата 16.06.24 17:42 Reuters: Публикуван е цялостният текст на проектокомюникето на „ мирната конференция “ за Украйна 16.06.24 17:28 Автобус и мотор са аварирали на Автомагистрала „ Тракия “ 16.06.24 17:08

Железници, опазване на здравето, обучение и промишлен бранш. Това са браншовете, в които КНСБ чака митинги.

„ Новата власт няма да има избор да не се захване с наболелите проблеми ”, счита Пламен Димитров.

Пламен Димитров е президент на Конфедерацията на самостоятелните синдикати в България (КНСБ) от октомври 2010 година

Биография

Образование и специализации

Пламен Димитров приключва Висшето военноморско учебно заведение във Варна през 1989 година През септември и октомври 1995 година специализира по „ Професионално образование и кредитни съюзи “ в Мадисън, Съединени американски щати. От септември до декември 1996 година специализира по „ Индустриални връзки “ в софийския Институт по индустриални връзки и мениджмънт „ ОКОМ “. От 1997 до 1999 година приключва магистратура по „ Управление на човешките запаси “ в Пловдивския университет. През 2018 година придобива степен Доктор по Икономика и организация на труда в Университета за национално и международно стопанство, София.

Професионална кариера

От 1989 до 1991 година работи като корабен инженер в „ Български морски флот “. От 1991 година работи в КНСБ. До 1993 година е регионален координатор на КНСБ за област Варна. След това до 1997 година е изпълнителен секретар в департаментите „ Обучение и подготовка “ и „ Браншови и районни структури “. След това до 2010 година е вицепрезидент на конфедерацията, а от октомври 2010 година е неин президент. В професионален проект е с над 25 годишен опит в областта на икономическата и обществена политики на национално и интернационално равнище.

На 11 май 2022 година Димитров е избран отново на поста. Това става след гласоподаване на деветия постоянен конгрес на организацията, който се организира два поредни дни в София.

Източник: Nova

Още вести четете в: България, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР