Денят е подходящ за развитие, но неподходящ за задълбочаване на

...
Денят е подходящ за развитие, но неподходящ за задълбочаване на
Коментари Харесай

Хороскоп: Телците постигат желаното, лъвът се развива личностно

Денят е подобаващ за развиване, само че несъответствуващ за задълбочаване на връзки. Ако се стремите към триумф в работата и други инициативи, то през днешния ден ще имате триумфи. Ако обаче фамилията, околните, приятелите, обичаният човек са цел на настъпателната ви политика, оставете вярата.

Овен 
-->
Търсете среда за креативните си проекти или бизнес хрумвания! Може да се наложи да изяснявате недоразумения. Проявете самообладание и умерено изложете обстоятелствата, а в случай че отсрещната страна не прояви схващане, не си хабете нервите! Обърнете внимание на здравето, вероятни са болки в гърлото!

Телец

Ориентирани сте практично и можете да постигнете мечтаното. Мислете в вероятност, само че не се отклонявайте от пътя, който сте си избрали за постигането на задачите! Ще спечелите повече, в случай че обедините напъните си с сътрудниците или околните, в случай че се посветите на обща идея или проект.

Близнаци

Имате късмет с сътрудници и другари да спечелите финансиране с общ план. Може да потърсите работа за по-висок приход или внезапно да получите подарък от ориста. Щедър любовник може да ви изненада прелестно или пък да получите новина за завещание. 

Рак

Външни фактори ви напрягат. Възможно е неприятностите да са свързани с живота на децата или на колегата ви. Ще се наложи да помислите по какъв начин да им помогнете. Ако проблемите са по тяхна виновност, би трябвало да намерите метод да си поправят грешката и да трансформират нещо в себе си.

Лъв

Ще намерите подобаващи условия за личностно развиване. Поставете ясни параметри при договаряния и покупко-продажби! Приятелски и партньорски връзки ще повлияват и върху вашите страсти. Семейните да внимават, тъй като е огромна вероятността скрити секрети да станат очевидни!

Дева

Нова работа или пък триумфи в учението ще станат мотив за празнуване. Преди да се съберете с другари и да вдигнете тост за бъдещето, визуализирайте! Представете си измененията, които желаете, с цел да стане животът ви по-хубав! Възможни са приятни изненади в любовта.

Везни

Психологическата ви конфигурация е оптимистична, само че това може да породи известни разочарования. На пари и придобивки ще се радват най-вече дамите от този знак. Финансовите облаги може да са свързани както с кариерата, по този начин и с обичани хора.

Скорпион

Използвайте всички налични познания и умения за триумф! Бъдете непрекъснати в задачите и ще намерите нови пътища за реализация! На несемейните дами от този знак може да им излезе шансът. Флирт в нета ще прерасне в телефонна обич и скоро може да се стигне до среща. 

Стрелец

Този ден ще е богат на разнородни събития, на които би трябвало да обърнете внимание. Дори да ви се костват дребни и незначителни, може да се открие опция в кариерното развиване, която не трябва да пропускате. Самотните дами да не обръщат тил на ухажорите! 

Козирог

Възползвайте се от новите оферти за работа! В този ден можете да разчитате и на другарска помощ. Всякакви изненади може да ви поднесат обичаните хора през днешния ден. Бъдете подготвени за сърпрайзите на ориста! Обвързаните да не си и помислят за невярност!

Водолей

Интуицията ви е вярна и би трябвало да послушате себе си. Засилени контакти или другарство, което не ви е доста по усета, може да ви натоварят прочувствено. Ако обаче побързате да отпратите тези, които ви нервират, може да се окаже, че сте позволили неточност.

Риби

Денят ще е под напрежение за нежните представителите на този зодиакален знак. Предстоят ви диалози с хора, с които мъчно се разбирате. По-добре не вземайте значими решения в този ден! Негативната енергетика ще ви въздействат зле. Избягвайте общуването с хора, които са ви неприятни!

Източник: Флагман
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР