Денят е подходящ за активни действия, но без претоварване. Луната

...
Денят е подходящ за активни действия, но без претоварване. Луната
Коментари Харесай

Една зодия среща препятствия, друга се бори за добри резултати

Денят е подобаващ за дейни дейности, само че без претоварване. Луната е намаляваща, жизнеспособността на организма е понижена, човек е по-малко деен, бързо се уморява, реакциите се забавят, по тази причина не би трябвало да се захващате с каузи, които изискват огромни старания. Действията би трябвало да бъдат ориентирани към довеждане докрай на нещата, да не се стартират нови. Да се заобикалят всевъзможни прояви на горделивост и надменност.

Овен

Денят може да се окаже много трогателен и забавен, с привкус на наслада от удържана победа, без значение в коя сфера. Интуицията ви е засилена и с помощта на това можете бързо да вземате верни решения.

Телец

Днес може на пътя ви да се появят непредвидими трудности и условия, само че те не се непреодолими. Нужно е единствено да вярвате повече в себе си и да обмислите усърдно по-нататъшните си дейности.

Близнаци

Благоприятен ден за каузи, които не изискват висока централизация на внимание. Трудно ще ви бъде да се концентрирайте единствено върху едно нещо и то за по-продължително време. Ще ви е належащо въображение и ентусиазъм, с цел да постигнете триумф в това, към което се стремите.

Рак

Днес ще е належащо да се адаптирате към неравномерния темп на деня, пораждащ лек дискомфорт у вас. Енергичността не е вашата мощна страна в този ден. Много е значимо да покажете почитание и доброжелателност в персоналните връзки.

Лъв

Не би могло да се каже, че денят е елементарен за вас, само че руслото, в което се развиват събитията ще бъде изцяло задоволително. Позитивните трендове последователно набират скорост, само че ще би трябвало да почакате, до момента в който се проявят положителните резултати.

Дева

В утринните часове може да се сблъскате с дребно неразбирателство. Възможно е да срещнете някои компликации. По-късно всичко стартира да отива по местата си. Оставете се на волята на случая и може да получите приятна изненада.

Везни

Подходящ ден, с цел да си почивате и да възстановите силите си. Постарайте се да си извършите една мини-разходка измежду природата (или парка). Ще ви хрумнат нови непредвидени хрумвания и сте подготвени радикално да измененията вашите проекти поради това.

Скорпион

Днес е належащо да бъдете по-предпазливи и деликатни. Голяма е вероятността да извършите неточности. Лесно ще се дразните от всичко и дори самите вие може да провокирате спор. Умереността би трябвало да се трансформира в лозунг за вас през днешния ден.

Стрелец

Днес сте прекомерно енергични и предприемчиви. Не насилвайте събитията и бъдете уверени, че нещата ще се получат добре. Всичко ще ви се отдава с лекост, без да срещате съпротивата на средата.

Козирог

Денят може да се окаже за мнозина от вас малко по-труден. Усилията ви може да си останат напразни. Необходимо е в този момент да деянията освен непримиримост и увереност, само че и мъдрост и хладнокръвие.

Водолей

Днешният ден може да донесе начало на нещо значимо за някои от вас. Не отлагайте за на следващия ден това, което можете да свършите през днешния ден. Не си позволявайте да стоите без работа. Отнесете се съществено към молбите на околните си.

Риби

Намирате се в положение на вътрешно напрежение и безпокойствие, защото е допустимо да се пресекат вашите ползи с тези на някой различен. Не прибързвайте в нищо. Влагайте повече разсъдък в дейностите си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР