Полицейски служители, участващи в разчистването на протестиращите в колежа в

...
Полицейски служители, участващи в разчистването на протестиращите в колежа в
Коментари Харесай

Надписи „Смърт на израелските недвижими имоти“, „Смърт на Америка“, намерени в собственост на Нюйоркския университет, полицията на Ню Йорк казва

Полицейски чиновници, участващи в разчистването на протестиращите в колежа в Ню Йорк, споделят знаци, открити от мястото на случая, на които е изобразен терорист лозунги.

Служители от полицейското ръководство на Ню Йорк разрушиха „ противозаконен лагер “ в Нюйоркския университет в петък, като екипи за разчистване бяха извикани да отстранен палатките и да изметат движимостите на протестиращите.

Заместник-комисарят по интервенциите на нюйоркската полиция Каз Дотри показа разнообразни фотоси на „ подстрекателска литература и знаци “, намерени на митинга.

„ Полицията на Ню Йорк гордо пази правото на всеки на независимост на словото и кротичък митинг “, сподели Дотри в обявата, преди да показа табелата.

Една част от литературата, открита на уеб страницата, категорично приканва за „ Смърт на Америка “ и „ Смърт на израелските недвижими парцели “.

Началникът на нюйоркската полиция Джон Чел приказва с кореспонденти в петък и удостовери, че нюйоркската полиция е направила две интервенции „ по искане на учили...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР