Деница Николова – зам.-министър на регионалното развитие и благоустройството и

...
Деница Николова – зам.-министър на регионалното развитие и благоустройството и
Коментари Харесай

Зам.-министърът на МРРБ и кметът на община Сандански откриха обновената сграда на общинска администрация

Деница Николова – зам.-министър на районното развиване и благоустройството и кметът на Сандански Кирил Котев откриха обновената постройка на общината.

Тя бе санирана по план „ Енергийната успеваемост на административна постройка – Общинска администрация Сандански, община Сандански “ за сумата от близо половин милион лв..

 2dsc_2242 Кметът на община Сандански – Кирил Котев благодари за положителното съдействие на Министерство на регионалното развитие и екипа по плана, и пожела на всички триумфи и нови вероятности. Зам.-министър Николова поздрави кмета на община Сандански за сполучливото привършване на плана и отличната взаимна работа сред община и министерство. Стойността на осъществения план е 487 539,20 лева

Преди една година в постройката на общината бе открит и панорамният асансьор, в сходство с условията за налична среда за популацията.

Административното обслужване, което е съществена част от функционалността на всяка община също бе доста усъвършенствано с нов административен център и качествени административни услуги.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР