Това е седмата или осма зала и навсякъде основният противник

...
Това е седмата или осма зала и навсякъде основният противник
Коментари Харесай

Борисов: ПП готвят колажи с мен и Пеевски – само да ги пуснат и почвам да разказвам, ще ги разсипя! /видео/

Това е седмата или осма зала и на всички места главният съперник ни е Политическа партия. Ние не виждаме заканите в другите партии – проруски, крайнодесни. А тази опасност пълзи из Европа. Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов стартира речта си пред актива в Перник.

И описа по какъв начин през ютюб канали се готвят колажи за него и водача на Движение за права и свободи Делян Пеевски. Само да ги пуснат и започвам да описвам неща от кухнята, предизвести Борисов. Ще ги разсипя, повтори той.

„ Българите не трябва да бъдат разделяни. След 9-и тази страна ще продължи да съществува и тази страна не трябва да бъде разделяна по този ужасяващ метод “, съобщи водачът на ГЕРБ.

Борисов разяснява рецензиите на ПП-ДБ към служебното държавно управление, като напомни, че Димитър Главчев е длъжностен министър председател поради измененията в конституцията, подписани персонално от Кирил Петков, Христо Иванов и Атанас Атанасов.

„ Безспорно токът ще нараства, тъй като фондовете са изхарчени. Едно време, до момента в който се съревновавахме с Българска социалистическа партия, се сравнявахме при кой какъв брой от еврофондовете са изхарчени за българите, в този момент нашите пари по Плана за възобновяване стоят. Всички други си взеха парите. Ние предплатено сме харчили от тях за пенсиите. Поне извън изглеждахме по-добре, вътре си знаех какво се случва. Сега цялата им акция върви върху това “, уточни той.

Борисов акцентира, че войната в Украйна става все по-кръвопролитна и на този декор не може страната да остане без държавно управление. „ Никога не съм ви лъгал и нямам неизпълнено заричане. „ ГЕРБ направи всичко, с цел да има устойчиво държавно управление. Сега ред е на Кирил Петков.

„ Имаме страхотна стратегия. Кой различен има стратегия обаче? Ние като малоумни ще си я представяме. Други няма. Как ще управляваме тази страна? С кого? Оттатък са „ Възраждане “ и Българска социалистическа партия. Дано сътрудниците се вразумят, тъй като по-късно тази страна чака непоклатимост и сигурност “, уточни водачът на ГЕРБ.

„ Трябва ни поддръжка. Всеки народен представител ни е значим. Гледайте да не се обърквате с преференциите “, посъветва Борисов гласоподавателите.

Водачът на листата в Перник Георг Георгиев показа кандидат-депутатите от листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили. Той посочи, че най-хубавите резултати в страната за ГЕРБ са в Перник. И акцентира, че съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков, който води листата на ПП-ДБ в района, очевидно не знае това.

„ Промяната “ три години ни лъже и заблуждава. Няма по какъв начин да подцени обстоятелството, че Кирил Петков е лидер в нашата област. Има 3 хипотези – той в действителност не знае, че най-хубавите резултатите на ГЕРб са в Перник, е първата. Втората – той може и да не знае и за други неща за Перник. Третата догадка е, че се пробват да ни създадат едно ала-бала и да ни натресат Бойко Рашков “, сподели Георги Георгиев.

И предизвести, че защото Бойко Рашков е втори в листата на Политическа партия – Демократична България, очевидно се желае да го вкарат в Народното събрание през задния вход.

Сигурен съм, че тези избори ще бъдат доста безапелационни в своя резултат, сподели лидерът на листата на ГЕРБ-СДС. И перефразира Маргарет Тачър: „ Има два пътя, единият път е ГЕРБ, а другият е неверен! “, сподели Георгиев. След което още веднъж акцентира, че единствената партия, която може да поведе страната напред, е ГЕРБ.

След Георгиев думата взе Деница Сачева, лидер на листата на ГЕРБ-СДС в Добрич.

„ Всяка поддръжка е доста скъпа за нас. Положихме огромни старания да не стигаме до избори и да продължим напред, само че не беше допустимо. Защото нямаше нито една мисъл за това, което ви вълнува – опазването на здравето, инфраструктурата. Непрекъснато говорихме за службите, че цялата власт би трябвало да отиде при втория, а не при първия – спечелилия на изборите. А вие, хората, нито един път не получихте почитание от Политическа партия. Ние трябваше да спрем тази съсипия за България “, сподели при започване на речта си Деница Сачева.

Тя обърна внимание, че междинната работна заплата в Перник е по-ниска от междинната работна заплата в страната. И добави по адрес на „ Промяната “: „ В нито един миг тези хора не мислеха за хората. А когато аз бях министър, господин Борисов ми се обаждаше от всяка една среща. Не ни оставяше, до момента в който не решим един или различен проблем! “

След Сачева думата взе Росен Желязков, лидер на листата на ГЕРБ-СДС за евроизборите и в Благоевград в изборите за народен парламент.

ПП-ДБ още не знаят в кое политическо семейство ще бъдат в Европейския парламент, посочи той.

„ Днес е ден, в който акцията навлиза в своята по-гореща фаза. Ние идваме с положителни послания, които са записани в нашата стратегия за излизането на страната от упадъка. Политическа партия изгубиха не тъй като участваха в ръководството, а тъй като сложиха страната в политическа обърканост, в институционална безредица в желанието да овладяват институции. Участваха в 3 държавни управления. И ние управлявахме в 3 държавни управления. Има ли разлика? Въпросът е риторичен “, сподели пред актива Желязков.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР