Ден по-рано германското издание Automobilwoche излезе с информация, че Audi

...
Ден по-рано германското издание Automobilwoche излезе с информация, че Audi
Коментари Харесай

BMW и Audi наддават за McLaren? Или пък не

Ден по-рано немското издание Automobilwoche излезе с информация, че Audi и BMW са измежду евентуални купувачи на McLaren. Освен това, в тази ситуация с BMW, немската страна сякаш е била подготвена да придобие единствено бизнеса за произвеждане на суперавтомобили, до момента в който Audi обмисля закупуването на McLaren дружно с едноименния тим от Формула 1. След това, в диалог с Autocar обаче, английската компания не удостовери информацията за вероятно прекачване на марката под контрола на Audi.

„ Няма промени в структурата на собствеността на McLaren “, сподели представител на McLaren. В същото време той акцентира, че тактиката на компанията „ постоянно е предвиждала опция за съдействие с трети снабдители и производители на коли “.

Audi не разяснява слуховете за покупката на английската марка, само че Reuters, базирайки се на свои източници, съобщи, че немската страна " непрекъснато търси разновидности за партньорство ". Що се отнася до BMW, в диалог с Automotive News представител на баварската марка сподели, че " информацията за покупката на McLaren е погрешна ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР