Демократична България не знае нито името на кандидата за премиер,

...
Демократична България не знае нито името на кандидата за премиер,
Коментари Харесай

ДБ се надява да научи имената в проектокабинета на Слави преди връчването на мандата

" Демократична България " не знае нито името на претендента за министър председател, нито тези на проектоминистрите на " ИТН ", разгласи депутатът Ивайло Мирчев в Народното събрание.

Той сподели, че се надява в идващите няколко часа преди връчването на мандата обединяването да научи имената в проектокабинета, въпреки и до момента да е получавало отвод за това на експертните срещи.
 ИТН: Надяваме се приятелският огън от Демократична България да спре " ИТН ": Надяваме се приятелският огън от " Демократична България " да спре
Не одобряваме връчването на мандата за държавно управление през днешния ден от президента като прилепяне, сподели през днешния ден пред публицисти в Народното събрание Станислав...

" Приятелски огън никога няма, става въпрос за условия и правила, които сме сложили първоначално ", разгласи Ивайло Мирчев. Той сподели, че в служебния кабинет е имало сполучливи министри и " Демократична България " се е надявала " ИТН " да размишления за тези трима министри (Кирил Петков, Асен Василев и Николай Денков - бел авт.).

По думите му " Демократична България " е кооперативна, само че " топката е в мандатоносителя ".

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР