Делото срещу бившия кмет на Неделино Стоян Беширов най-вероятно ще

...
Делото срещу бившия кмет на Неделино Стоян Беширов най-вероятно ще
Коментари Харесай

Сляпа Темида: Спират делото срещу тъста на Богомил Манчев за присвояване на 1,2 милиона

Делото против някогашния кмет на Неделино Стоян Беширов най-вероятно ще бъде прекъснато още преди да е стартирала същинската му част. По изпитана БГ рецепта здравословното положение на някогашния тъст на енергийния бизнесмен Богомил Манчев, който бе женен за щерката на екскмета – Нели Беширова, изненадващо се утежни до такава степен, че не разрешава той да участва в правосъдните съвещания.

 Щерката на някогашния кмет – Нели Беширова, бе омъжена за Богомил Манчев

Това е заключението на назначената съдебномедицинска експертиза. Заседанието е планувано за 14 декември. Ход обаче надали ще бъде даден. Делото може да се възобнови след година, когато някогашният кмет Стоян Беширов, упрекнат за злоупотреби за 1,2 милиона лв., бъде освидетелстван дали може да взе участие в процеса.

Реклама

Припомняме, че последното съвещание на 28 септември бе отсрочено заради изчезнала здравна експертиза.

Скандалният някогашен кмет на Неделино Стоян Беширов отива на съд поради присвоени над 1.2 млн. лв. държавни пари с измислени контракти за строителство. Заедно с Беширов на подсъдимата пейка са тогавашната му заместничка Румяна Караиванова, както и общински съветници и предприемачи, през чиито компании е източена голямата сума.

Любопитно е, че гигантската спекулация се протака в досъдебна фаза цели 9 години.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР