Дъщерите на Алекс Сърчаджиева и Деси Бакърджиева всяка година пишат

...
Дъщерите на Алекс Сърчаджиева и Деси Бакърджиева всяка година пишат
Коментари Харесай

Сърчаджиева трогна с тези думи за Ласкин

Дъщерите на Алекс Сърчаджиева и Деси Бакърджиева всяка година пишат писма до Дядо Коледа. " И той всяка година й дава отговор " - споделя дъщерята на Пепа Николова в " Тази неделя ". 

" Човек е жив, до момента в който се приказва за него " - казва тя във връзка с майка си. Ако може да й каже нещо в този момент, то би било, че я обича и че доста й липсва. Съжалява, че щерка й София не е могла да я срещне и да поддържа връзка с нея.

" Пепа беше доста огромен човек. Народен. Надявам се сърчицето на София да бъде като на Пепа " - прочувствена е актрисата.

На 6 януари 2019 година си отиде и брачният партньор на Алекс - Иван Ласкин. 3 години след гибелта му тя е признателна, че той е бил в живота й. 

" Мога единствено да благодаря на Господ, че в живота ми се срещнах с него. Аз съм блажен човек. Имах прелестна майка и живях с извънреден мъж и необикновен човек. Аз съм това, което съм, с помощта на Иван. " - споделя тя. 

В представлението си " На живо " Алекс приказва и за Пепа, и за Иван: " Там е цялата ми обич и душа към тези хора, които са белязали живота ми! " - споделя тя.

Актрисата си пожелава по-светла и здрава 2022 година и прикани хората по-често да си споделят, че се обичат.

За новата година Деси Бакърджиева пък си пожелава вяра и има вяра, че 2022 ще бъде по-добра, а нещата в България ще се оправят.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР