Ти тук си гласувай за простаците и си получаваш просташкото

...
Ти тук си гласувай за простаците и си получаваш просташкото
Коментари Харесай

Близнашки: Рая Назарян да не е царицата, заради която започва Троянската война?

" Ти тук си гласувай за простаците и си получаваш просташкото ръководство ".

Това съобщи конституционалистът и длъжностен експремиер проф. Георги Близнашки пред Българска национална телевизия.

" Като че ли Рая Назарян е царицата, за която се води Троянската война - ами ще се схванеш и ще съгласуваш позициите - изясни някогашният длъжностен министър председател.

" За сглобката съм гневен, за какво Борисов не смее да възаглави държавно управление, за какво не поеме отговорност, за какво готви някакви фигури да им дърпа конците, да го търсят по три пъти дневно. Вижда се, че има амортизиране, Борисов би трябвало да работи държавнически, умно, нужна е друга формула, тъй като драмата е пагубна. "

За него и сглобката не е решение: " Губиш изборите и получаваш цялата власт под напън извън ".

Моментът е сериозен - при още едни избори системата ще рухне. Не бих се изненадал Движение за права и свободи да стане първа политическа мощ, заключи проф. Близнашки.

Той смята, че оставката на Христо Иванов е доста тежък удар за Бойко Борисов: " Христо Иванов му би дузпата неспасяемо в долния десен ъгъл ". Според професора, Иванов 10 години заблуждавал, с цел да се политизира правосъдната система.

Президентска република ще има пагубни последствия за България - би трябвало да се откри решение тук и в този момент, няма изключително значение кой е ръководител на Народното събрание, сподели професорът: " Краят не е настъпил, занапред идват ужасите ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР