Държавният секретар на САЩ Рекс Тилърсън нарекъл президента Доналд Тръмп

...
Държавният секретар на САЩ Рекс Тилърсън нарекъл президента Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Рекс Тилърсън нарекъл Доналд Тръмп дебил

Държавният секретар на Съединени американски щати Рекс Тилърсън нарекъл президента Доналд Тръмп "дебил " на среща в Пентагона това лято и заплашил да подаде оставка поради дълбоки различия с него, заяви телевизия "Ен Би Си нюз ", представена от международните организации.

По информация на медията, която цитира 12 сегашни и някогашни американски високопоставени длъжностни лица, няколко дни след тази бурна среща на 20 юли сред Съвета за национална сигурност и членове на кабинета, вицепрезидентът Майк Пенс разговарял с Тилърсън и го призовал да се отнася с по-голямо почитание към президента.

Тилърсън бил уверен да не подава оставка след диалози с Пенс, с военачалник Джон Кели, настоящия шеф на канцеларията на Белия дом, и с министъра на защитата Джеймс Матис, уточни малкия екран.

Американският държавен секретар обаче опроверга тази информация. "Никога не съм обмислял да напусна този пост. Тук съм, до момента в който президентът счита, че мога да бъда потребен за постигането на неговите цели ", съобщи Тилърсън в Държавния департамент.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР