Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън заяви, че Вашингтон поддържа

...
Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън заяви, че Вашингтон поддържа
Коментари Харесай

Блинкън: Разговаряме с Русия, за да избегнем ядрения конфликт

Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън съобщи, че Вашингтон поддържа връзка с Москва по отношение на риска спорът в Украйна да прерасне в

Той съобщи пред CBS News, че Съединени американски щати дават ясно да се разбере от Кремъл, че " следствията биха били ужасяващи ". Той добави, че администрацията на Байдън има " проект " при положение на ескалация, само че че е " решена тази война да не се уголемява , да не става по-широка ".

" Гардиън " за щастието на Путин - нуклеарна война, с цел да не признае проваляне?

А по съветските държавни медии: Или неизбежна победа, или на прага на нуклеарна война, няма трети вид

Блинкън уточни, че съветският президент Владимир Путин към този момент е изгубил войната в Украйна " от позиция на това, което се е опитвал да реализира ", като се има поради, че първичната му цел е била да " заличи идентичността на Украйна като самостоятелна страна ". Въпреки това той означи, че Русия " в този миг не е демонстрирала никакво предпочитание да взе участие в смислени полемики " и че сега не се водят мирни договаряния със Съединени американски щати.

" Докато вършим всичко допустимо, с цел да помогнем на украинците да се защитят, до момента в който вършим всичко допустимо, с цел да активизираме други страни да окажат напън върху Русия, ние също по този начин сме решени тази война да не се разраства , да не се уголемява ", добави Антъни Блинкън.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР