Държавният глава Румен Радев окачестви обвиненията за шпионаж у нас

...
Държавният глава Румен Радев окачестви обвиненията за шпионаж у нас
Коментари Харесай

Президентът: Шпионаж у нас в полза на Русия!? Абсурд!

Държавният глава Румен Радев окачестви обвиняванията за шпионаж у нас в интерес на Русия като " неуместни и нелепи ". Президентът е на мнението, че " здравият разсъдък напуща българското политическо пространство ".

„ Това е извънредно тежко обвиняване. Очаквам от следствието да показа неоспорими обстоятелства. В противоположен случай ще остане подозрението, че български институции са използвани в режисиран вътрешнополитически сюжет. Очаквам в действителност безапелационни доказателства, че българската външна политика не е се трансформирала в пленник на вътрешнопартийни ползи и обслужваща ползите на ръководещите “, разяснява президентът пред публицисти в Пловдив, представен от кореспондент на Радио „ Фокус “ – Пловдив.

„ Тезата за шпионаж в интерес на Русия е толкоз неуместна и нелепа, че човек дори и не може да я разяснява. Но аз съм определен с гласовете на 2 милиона българи и сходни изказвания и клевети са засегнатост най-много към всички тези хора. Мисля, че безсилието на ръководещите да се оправят с тежките проблеми в страната и цялостния неуспех на държавното управление в стратегически за европейското ни развиване цели се изражда в паническо търсене на зложелател по този начин, че хората да се опълчват непрестанно един на различен и да не могат да се обединят в търсене на отговорност за проблемите и неуспехите през днешния ден “, сподели президентът Румен Радев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР