Държавните финанси са в трагично състояние. Сега битката, която водим

...
Държавните финанси са в трагично състояние. Сега битката, която водим
Коментари Харесай

Борисов в Пазарджик: Финансите са в трагично състояние

Държавните финанси са в трагично положение. Сега борбата, която водим за Плана за възобновяване и резистентност и териториалните проекти е тъй като в бюджета няма пари. Това сподели на предизборна среща в Пазарджик водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Защото българите бяха привикнали когато ГЕРБ ръководи, всички еврофондове да работят. Когато идваше Българска социалистическа партия, всички фондове спираха. Три години не работят еврофондовете, всичко, което се доправя, е с парите, които държавното управление на ГЕРБ остави. За три години нашите съперници нищо не са създали. Къде е в този момент Околовръстното на Пазарджик - няма го, тъй като ви няма парите, похарчиха ги пред очите ви, до момента в който пишеха, че ГЕРБ краде по 10 милиарда на година ", съобщи Борисов.
-->
И добави: " После се усетиха, почнаха да викат, че сме крали по 8, след това - по 4, след това по 2, и в този момент споделят, че не сме крали ".

" В момента Народното събрание би трябвало да реши закона за енергетиката, Пътната карта, закона за сигналите и подслушванията - Народно събрание работи и към този миг. Ние сме безапелационни - през вчерашния ден взехме решение тъкмо какво да се направи с въглищните централи, и в случай че съглашението и признатото в Народно събрание се разминат, хората ще кажат, че ги лъжем ", добави водачът на ГЕРБ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР