Дарина Павлова привлече вниманието на публиката по време на 80-тото

...
Дарина Павлова привлече вниманието на публиката по време на 80-тото
Коментари Харесай

Дарина засенчи Амал Клуни на фестивала във Венеция

Дарина Павлова притегли вниманието на публиката по време на 80-тото издание на филмовия фестивал във Венеция. На форума тя се появи в предизвикателна черна рокля с надълбоко екстравагантно деколте и разголени плещи.

На Лагуната вдовицата на убития през 2003 година президент на " Мултигруп " Илия Павлов участва на благотворителни събития, свързани с влиятелния фестивал. Едно от тези събития беше с присъединяване на Джордж Клуни и неговата половинка - Амал, с която Мадам Мулти се снима.

Този миг не остана неусетен, с помощта на серията фотографии, която Дарина персонално показа в на профила си в Инстаграм.
 width=
На друго събитие по време на фестивала Павлова бе заложила на транспарантна и секси рокля, която несъмнено прикова погледите на присъстващите. Този самоуверен жанр остави гостите на светското събитие възхитени и папараците не пропуснаха опцията да я снимат.

На 60 години бизнесдамата и продуцент показва умопомрачителна форма, на която умерено могат да завидят и по-младите дами от нея. Богатата наследница нажежава пристрастеностите в обществените мрежи. " Участието в магическата Венеция постоянно е необикновено ", написа Павлова, която като същинска звезда се качи в махагоновите лодки на Лагуната.
 width=
Павлова стана известна и с сантименталната си връзка с починалия магнат и някогашен министър председател Силвио Берлускони, която способства за имиджа ѝ на значима фигура в светските кръгове.
Източник: woman.bg
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР