Дарина Павлова полудя по популярен млад турски красавец. Вдовицата на

...
Дарина Павлова полудя по популярен млад турски красавец. Вдовицата на
Коментари Харесай

Секси турски актьор омая Дарина Павлова

Дарина Павлова полудя по известен млад турски красавец. Вдовицата на Илия Павлов била мощно привлечена от чара и гения на харизматичния турски артист Джан Яман. Заинтригувана от ослепителния юноша, Мадам Мулти, както още назовават родната бизнесдама, съумяла да го уреди за ролята на Сандокан в идния италиански едноименен екшън сериал, написа woman.bg.

Творческата заварка сред двамата се случила на фестивала на Иския - прилежащият на Капри остров. Там Павлова срещнала продуцентите на " Медичите " с Яман и майка му, която е сътрудник. Първите търсели подобаващ артист, който да се превъплъти в емблематичния воин за новата версия на кино лентата.

Джан Яман се прочу около сериала " Свободен дух ". Благодарение на присъединяване си в него артистът се трансформира в суперзвезда освен в Турция, само че и отвън родината си, пленявайки сърцата на доста дами по света. Затова продуцентите с ненаситност склонили на предлагането на Павлова. Още повече, като научили, че Джан е приключил италиански лицей в Истанбул и владеел съвършено езика на Микеланджело.

Старите киномани още си спомнят името на индиеца Кебир Беди – артистът, който пресъздаде облика на Сандокан в паметната поредност от 1976-та, основана на едноименния разказ на Емилио Салгари, и който се трансформира в един от най-големите секссимволи в историята на киното. Новата сага, отдадена на малайзийския Робин Худ, към този момент има настоящ сюжет и ще бъде излъчен в 8 епизода.

Що се отнася до персоналния живот на Джан, до неотдавна той имаше връзка с партньорката си от " Свободен дух " – актрисата Демет Йоздемир. Романсът сред двамата обаче продължи малко и в този момент медиите в Италия тръбят, че новата му тръпка е спортната журналистка Дилета Леота. Красавицата е известна с това, че в предишното имаше любовни случки с някои от най-известните футболисти на Апенините.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР