Френската полиция призова на разпит кинолегендата Жерар Депардийо по подозрения

...
Френската полиция призова на разпит кинолегендата Жерар Депардийо по подозрения
Коментари Харесай

Арестуваха Жерар Депардийо по подозрения в сексуално насилие

Френската полиция прикани на разпит кинолегендата Жерар Депардийо по съмнения за полово посягане за да го задържи под стража , съобщи Агенция Франс Прес.

Полицията ще разпита 75-годишния артист по отношение на изказванията на две дами, че той ги е нападнал за полов акт - едната на снимачната площадка през 2021 година, а другата през 2014 година
 Жерар Депардийо
Първата жена го упреква, че я е нападнал, до момента в който е била член на екипа на игралния филм The Green Shutters (2022 г.)

Сценографката, която е подала публична тъжба през февруари, съобщи пред проверяващия уеб страница Mediapart, че Депардийо я е сграбчил, когато е напускала снимачната площадка в частен хотел в Париж, опипвал я е и е правил неприлични мнения, преди намесата на телохранителите му.

Втората жена твърди, че той я е опипвал „ по цялото тяло “ и е правил „ неприлични “ забележки, до момента в който е била асистентка на снимачната площадка на кино лентата от 2015 година „ Магьосникът и сиамката “ („ Le magician et le Siamois “).
 Жерар Депардийо
Срещу Депардийо към този момент е повдигнато обвиняване в обезчестяване. Има доста изказвания за посягане от негова страна против повече от 10 дами.

„ Никога не съм насилвал жена “, сподели артистът пред вестник " Льо Фигаро " през октомври.

През 2020 година полицията упрекна Депардийо в обезчестяване и полово посягане, откакто актрисата Шарлот Арнолд съобщи, че той я е изнасилил през 2018 година , когато е била на едвам 22 години и е страдала от анорексия.

French movie star Gérard Depardieu is in custody at a Paris police station after being accused of sexually assaulting two women on film sets
— Metro (@MetroUK)
Друга тъжба за полово посягане беше подадена предходната година от актрисата Хелен Дара с. Тя твърди, че Депардийо я е опипвал и ѝ е отправял оферти по време на фотоси на филм през 2007 година Досъдебното произвеждане е прекъснато заради изтекла отминалост.

Испанската журналистка и писателка Рут База сподели през декември, че е подала наказателна тъжба в Испания против Депардийо , потвърждавайки, че той я е изнасилил през 1995 година в Париж.

Въпреки че събитията са отминали по отминалост, тя изясни, че е решила да подаде жалбата си с вярата, че това ще „ помогне на други хора “ да създадат същото.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР