Дарина Павлова, която от много месеци насам не се показва

...
Дарина Павлова, която от много месеци насам не се показва
Коментари Харесай

Къде разпуска Дарина Павлова 

Дарина Павлова, която от доста месеци насам не се демонстрира в обществените мрежи, качи свои фотоси от Сардиния. Актрисата продуцент разпуска в Порто Черво – най-скъпия курорт на острова, където са именията на целия италиански елит, в това число и на скъпия й другар Силвио Берлускони. Градчето е фамозно с вилите, строени от най-известните архитекти на Ботуша, чиито цени стартират от няколко милиона нагоре.

От всичко това излиза наяве, че Мадам Мулти не е скъсала с Италия, макар че напролет освободи жилището си в една от най-фамозните здания край площад „ Дел пополо “ в Рим, където преди години посрещаше многолюдни компании от целия свят, в това число и от България. Между скъпите й посетители от София тогава бяха Мартина Вачкова, Слави Трифонов, Камен Воденичаров... Жилището, което заемаше цялостен етаж, беше чартърен, само че самата Дарина е споделяла, че е извънредно привързана към него.          

Вдовицата на Илия Павлов в последно време може би е преосмислила непотребната суетност на онлайн пространството, защото се въздържа да го залее с снимки даже на рождения си ден на 30 май. Някъде тогава публиката видя единствено някой и различен кадър от гръцката почивка на сина й  Илия Калоян с новото му гадже.     

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР