Дали не се задава нова звездна сватба?Кристиано Роналдо и Джорджина

...
Дали не се задава нова звездна сватба?Кристиано Роналдо и Джорджина
Коментари Харесай

Сгодени ли са Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес? - slava.bg

Дали не се задава нова звездна женитба?

Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес накараха почитателите да помислят в тази посока, откакто разгласиха една и съща фотография в обществените мрежи. Футболистът показа в събота фотос на двойката и написа "Любов моя ", а Родригес пък беше още по-кратка и добави към портрета единствено едно "ДААА ".

Двамата изглеждаха много публично, а фотографията съумя да събере над 12 млн. лайкове в профила на Кристиано. Джорджина беше облечена с алена рокля с дантелен корсет, която пасваше отлично на всяка извивка в тялото. Футболистът, от своя страна, също беше лятно облечен, залагайки на риза от "Loui Vuitton ", бели панталони, очила и блестящи бижута.

За да бъде още по-мистериозно, Роналдо беше закрил ръката на обичаната си, поради което почитателите не можеха да видят дали там има годежен пръстен. Все отново, обществените мрежи гръмнаха с разнообразни догатки за описанията под фотосите, а най-често срещаното беше точно за идна женитба.

"Сгодени ли сте? ", "Това, което всички си мислим ли е? ", "Честито " са единствено част от мненията в профилите и на двамата. Засега няма публична информация дали е Кристиано и Джорджина са се сгодили. Миналата година футболистът приказва искрено за връзката си с модела, казвайки че е доста влюбен и сигурно някой ден ще има женитба.

"Това е и фантазия на мама. Затова един ден. Защо не? Тя е чудесна. Приятел ми е. Говорим си. Аз отворих сърцето си за нея и тя отвори своето за мен ", споделя играчът на "Ювентус ". Кристиано и Джорджина са дружно от четири години. Двамата се срещат в магазин на "Gucci ", където моделът работеше.

Оттогава двамата са неразделни и към този момент сътвориха своето огромно семейство. Джорджина е биологична майка на най-малкото дете на Кристиано - 2-годишната Алана, само че се грижи и за останалите наследници на футболиста - 10-годишния Кристиано Роналдо-младши и 3-годишните близнаци Ева и Матео.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР