Дали извънземните се опитват да се свържат със софиянци, стана

...
Дали извънземните се опитват да се свържат със софиянци, стана
Коментари Харесай

Необясними житни кръгове се появиха близо до София

Дали извънземните се пробват да се свържат със софиянци, стана въпрос, който мощно заинтригува столичани след появяването на житни кръгове наоколо до село Равно поле, Софийско.

Феноменът е видян от свидетел, а фрагментите на съвършените кръгове са снимани от фотографите на Facebook страницата Sofia in Details, които през вчерашния ден разгласиха фотосите.

За първи път се виждат сходни кръгове в България /виж галерията/. Такива случаи обаче са регистрирани неведнъж по света още от 70-те години на предишния век, като повода за появяването им остава незнайна.

Житните кръгове в множеството случаи се появяват в обработваеми земи, само че от време на време изникват и на пътища, както и в региони с гъсто население и до монументи на културата като Стоунхендж да вземем за пример.

Въпреки че се организират не едно и две научни проучвания, житните кръгове си остават след най-големите мистерии. Но пък скептиците считат, че те са дело на хора, които се пробват да трансфорат обитаемото си място в туристическа дестинация.

Най-често явлението е следено във Англия, само че единични появи са забелязвани и в други страни.

През юли 1996 година в Англия наоколо до световноизвестния монумент Стоунхендж се появяват едни от най-заплетените житни кръгове. Заради математическата им трудност ги назовават множеството на Джулия.

И до момента в който някои по-прости кръгове могат да бъдат обяснени като резултат на странни естествени феномени, то това сигурно е било дело на разсъдък. Единственият въпрос е бил – земен ли е този разсъдък или не?

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР