Дали датата на предстоящите избори ще бъде 28 март, или

...
Дали датата на предстоящите избори ще бъде 28 март, или
Коментари Харесай

Проф. Христова с горещ коментар за парламентарния вот насред пандемия ВИДЕО

Дали датата на идните избори ще бъде 28 март, или 15 април - няма толкоз огромно значение, това са малко повече от две седмици. Голямата тематика е дали политическите партии са си свършили работата, с цел да приготвят предизборните си акции в изискванията на пандемия, съобщи пред Bloomberg TV Bulgaria проф. Антоанета Христова.

Според нея доста мъчно може да се предвижда каква ще бъде динамичността на болестта след два или три месеца.

„ При всяко състояние предизборните акции ще бъдат в условия на ограничаване на контакта сред гласоподавателите и партиите, както и ограничаване на опциите за увещание от страна политическите партии “, сподели проф. Христова.

По думите ѝ политическите партии ще се насочат към обществените мрежи, изключително тези, чиито таргет е по-младата публика.

„ Има партии обаче, чиито гласоподаватели са най-вече възрастни хора, които мъчно могат да употребяват обществените мрежи. За тях остават електронните медии – малките екрани и радиото. А там знаем, че времето, което се разпределя за другите политически водачи, е лимитирано “, добавя тя.

Проф. Христова допуска, че за хората, които в деня на изборите ще бъдат под карантина, ще бъдат направени преносими секции.
„ Много е значимо наблюдаващите, които са от съответните партии в тези секции, да бъдат имунизирани, с цел да няма риск, обвързван със самите тях “, разяснява тя.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР