Дали да се предприеме нещо по отношение на ултиматума на

...
Дали да се предприеме нещо по отношение на ултиматума на
Коментари Харесай

Владислав Панев: На този парламент все още трябва да се даде шанс да излъчи кабинет

" Дали да се предприеме нещо във връзка с ултиматума на дипломат Митрофанова би трябвало да се реши след съвещания със службите и най-вероятно в изпълнителната власт и председателски съвет на Народно събрание. Но е реалност, че най-малко от 10 години се намираме в тежка осведомителна война, която се води от Русия на целия континент, изключително яростна е тя в България, както в някогашните социалистически страни. Възприемам го като детайл от тази война и би трябвало да я спечелим, тъй като залогът е бъдещето на България ", това сподели пред Българска национална телевизия Владислав Панев зам.-председател на „ Демократична България “.

" Изгонването на дипломати или състав на Руското посолство е стъпка, която може да откри своето опрощение ", добави още той.

По отношение на тази осведомителна война той дефинира България като " гореща точка " и " фронтова линия " и освен това състояние ограниченията в България би трябвало да бъдат най-силни, сподели Панев.

За политическата рецесия у нас Панев сподели, че в случай че се осъществя държавно управление в границите на този мандат, то би трябвало да е с ясна стратегия и да реализира ясни резултати в границите на идващите месеци - съответни ограничения за правосъдна промяна, квалифицирано болшинство за промени в Конституцията, промени във Висшия правосъден съвет, конкурентоспособност на българската стопанска система.

" Ако се отиде на избори, няма да има парламент най-малко два месеца. Но в случай че се образува болшинство и се излъчи държавно управление, което не е в положение да направи нищо, защото в Народното събрание няма поддръжка, тогава в действителност е по-добре да се отиде на избори ", сподели още Владислав Панев.

" В предварителния избор има терзание, че рецесията ще изкара по-радикални политици на напред във времето и ще направи доста по-трудно съставянето на кабинет. На този парламент към момента би трябвало да се даде късмет да излъчи кабинет ", счита депутатът от Демократична България.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР