Дългогодишният ММА коментатор – Джо Роугън, направи изключителен жест към

...
Дългогодишният ММА коментатор – Джо Роугън, направи изключителен жест към
Коментари Харесай

Невероятен жест на Джо Роугън към контузена ММА звезда

Дългогодишният ММА коментатор – Джо Роугън, направи извънреден жест към някогашната звезда на Invicta Мириам Накамото. За това описа самата състезателка, която не е влизала в клетката от 2013 година.

Тогава, по време на борба с Лорън Мърфи Накамото получава травма в коляното, което е прекомерно тежка и не разрешава да продължи кариерата си. Оттогава Миртиам се пробва да се излекува изцяло. И към този момент ще успее с помощта на Роугън, който ще поеме цялото лекуване.
View this post on Instagram
A post shared by Miriam Nakamoto (@miriamnakamoto) on Jul 27, 2019 at 6:41pm PDT

„ Това се случи през днешния ден! Опитвам се да намеря думите, с които да го опиша. Преди 6 години се контузих, близо бях до завръщане няколко пъти, само че продължавах да има компликации с коляното. Оказа се, че единственият вид е терапия със стволови кафези. Нямах 30 000 $, по тази причина направих най-хубавото със средствата, които имах. Но не стигнах до цялостно възобновяване. И ето това се случи през днешния ден! Все още съм в потрес! Благодаря ти, Роугън. Ще се забележим скоро, доктор Риордан “, написа Накамото и сподели скрийншот от диалога си с коментатора, който подсигурява, че ще поеме на 100% лекуването.

boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР