Дългогодишни любовни отношения понякога приключват внезапно, тъй като са били

...
Дългогодишни любовни отношения понякога приключват внезапно, тъй като са били
Коментари Харесай

Как да разберете, че връзката ви няма бъдеще

Дългогодишни любовни връзки от време на време завършват ненадейно, защото са били обречени на неуспех още през цялото време. 

Вместо да попадате в клопката на връзка без хоризонт, всичко, което би трябвало да извършите, е да погледнете индивида по-внимателно и да му зададете верните въпроси, поучават психолозите.

Какво мислиш за децата?

Дори в случай че сте се срещнали напълно неотдавна и към момента е прекомерно рано да се приказва за деца, тази точка би трябвало да бъде изяснена в самото начало. Особено в случай че в действителност харесвате индивида и смятате да развиете тази връзка. Няма нищо по-лошо от това да се привържеш към човек и след известно време да схванеш, че главните полезности въобще не съответстват. Децата принадлежат към категорията тематики, които постоянно си коства да се разискват още на старта на любовните връзки. Не мислете, че човек, който в началото е имал отрицателно отношение към тематиката за раждането на деца, ще промени мнението си във вашето общество. Просто ще си загубите времето, изключително в случай че вашите непосредствени проекти включват основаването на семейство и по-нататъшното му разширение.

Как и къде се виждаш след… години?

Този въпрос е настоящ освен по време на изявление за работа. Повярвайте ми, коства си да попитате своята половинка и да разбирате дали имате потребност от тази връзка. Може да се окаже, че индивидът до вас по принцип не е подготвен да показа вашите хрумвания. Планирате да свиете безшумно гнездо, а мъжът ви желае да се вихри по купони. Трудно може да се впише семейство в тези проекти. Но тук би трябвало да се има поради възрастта на партньора- колкото по-млад е той, толкоз по-вероятно е фамилията да не бъде включено в проектите му в близко бъдеще.

Какво изпитваш към мен?

Не всеки мъж ще може незабавно да отговори на този въпрос и не би трябвало да го задавате непосредствено. Най-важното е, че човек по принцип след известно време може да формулира отговор на него. Ако му е мъчно да отговори, даже и да мисли, това е доста обезпокоителен знак. Така че с огромна възможност той просто не ви вижда като собствен непрекъснат сътрудник. Ако сте скъпа за мъж, той най-вероятно даже няма да намерения за това и незабавно ще разгласи своите усеща. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР