Dacia е една от най-популярните марки в Европа, като това

...
Dacia е една от най-популярните марки в Европа, като това
Коментари Харесай

Dacia не иска хибридни и електрически коли, докато това не стане нужно

Dacia е една от най-популярните марки в Европа, като това се дължи главно на ниските цени, които румънския производител поддържа. Това ще продължи и в бъдеще, а от марката не смятат да се поддават на тенденцията за електрифициране или поне не, докато това не стане нужно.
`Dacia

Директорът по продажби и маркетинг заяви в интервю пред AutoExpress, че няма никакъв технологичен проблем от марката да интегрират хибридната технология от Clio или Captur в някой от новите модели на Dacia, като Sandero или Jogger още утре.
`Dacia

Той споделя, че това е въпрос на икономика. Бизнес моделът на марката включва предлагането на автомобили на възможно най-ниска цена. Според него по-голямата част от хората искат кола която да изпълнява техните нужди и да им позволява да ходят на местата на които искат и то на правилната цена.
`Dacia

Все пак изглежда, че европейските власти ще принудят всички производители да преминат към електрифицирано задвижване съвсем скоро. Именно тогава е и моментът, когато от Dacia също ще преминат към тези технологии.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР