Да се ожениш след 40 години съвместен живот. Това е

...
Да се ожениш след 40 години съвместен живот. Това е
Коментари Харесай

Любов и брак: Да подпишеш след 40 години

Да се ожениш след 40 години взаимен живот. Това е историята на една същинска обич.

Наскоро писахме за значимите стадии от живота, които са избрани от мъдреца Садгуру. Той споделя, че доста хора след 60 наподобява стартират втори живот. В Индия, да вземем за пример, на тази възраст хората, които са дружно отдавна, могат да се оженят повторно. По този метод те желаят да отпразнуват значимостта на връзката си. Любовта и бракът вървят ръка за ръка, макар че не са толкоз свързани, колкото от време на време си мислим.

Героите на тази история, въпреки и не от Индия, решили да формализират връзката си едвам след 40 години взаимен живот. Галина и Николай неотдавна подписали. Булката скоро ще навърши 90 години, а младоженецът към този момент чества 91-ата си година от живота.

В самото начало на 80-те години младежите се срещнали и се влюбили един в различен. Галина имала три девойки от първия й брак. Съпругът на дамата, за жалост, умрял рано. Николай преди малко се преместил в града. Наскоро той се разделил с предходната си брачна половинка, само че не подал публично документи за бракоразвод.

Галина желала да изправи дъщерите си на крайници и по-късно да намерения за персоналния си живот. Тя и Николай заживели дружно няколко години откакто се срещнали, когато и най-малката щерка се оженила. Оттогава са минали 40 години, само че те се отнасят един към различен със същата деликатност, както през първите години на запознанството им.

Вижте още: Не бива да таим засегнатост към хората, които не ни обичат

Преди няколко години първата брачна половинка на Николай умряла и той публично бил свободен. Николай предложил на Галина да узаконят връзката си.

Тя приела и те създали тиха и скромна женитба. Просто подписали и отишли да изпият по едно кафе. Вече четири десетилетия те не се нуждаят от никой различен. Сякаш преди малко са почнали връзката си.

Да се ожениш след 40 години взаимен живот – това е същинска обич.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР