Да продължим започнатото, като реализираме успешно вече предприетите от общината

...
Да продължим започнатото, като реализираме успешно вече предприетите от общината
Коментари Харесай

Портних подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на Вълчи дол

Да продължим започнатото, като осъществяваме сполучливо към този момент подхванатите от общината планове на стойност близо 18 млн. лева Това съобщи пред препълнената зала на читалището в гр. Вълчи дол претендентът на ГЕРБ за кмет на общината Георги Тронков.
Пред своите съграждани той набеляза целите в региона на инфраструктурата, образованието и обществената политика. " Оставащите две години докрая на мандата би трябвало да се употребяват оптимално, с цел да са се надгради постигнатото. Познавам Георги Тронков като виновен и заслужен човек, със сериозен административен опит, който ще се оправи с всички задания пред общината и е подготвен да работи за нея ", разяснява регионалният координатор на ГЕРБ и кмет на Варна Иван Портних.

Да изразят поддръжката си за претендента за кмет на Вълчи дол, дойдоха и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев, народните представители Таня Петрова, Нели Петрова, Емилия Милкова и Руслан Тошев, кметове на общините в региона и варненските региони, общински съветници, ръководители на структурите на ГЕРБ в района.

" Тук сме, с цел да покажем, че сме един тим, който има своите достижения и предпочитание да работи ", безапелационен бе Портних. Той напомни, че ремонтът на околовръстния път в общината е образец за положителното взаимоотношение сред локалната и централната власт.

Георги Тронков презентира плановете, с които през оставащото време докрая на мандата ще се обновят градския площад, учебните заведения в общината и уличното осветяване и ще се преасфалтират улици. Кандидатът за кмет на ГЕРБ акцентира, че ще бъде построена канализация и на осемте улици във Вълчи дол, където към момента липсва такава. " Водният цикъл на града ще бъде 100 % приключен ", подчертава Тронков.

С грижа за възрастните хора претендентът на ГЕРБ се ангажира да се усили потенциала на обществената кухня, както и да се търси подпомагане за обезпечаването на още една кола за спешна помощ за потребностите на опазването на здравето в общината. Специално внимание Георги Тронков обърна и на поддръжката, от която се нуждаят младежите. Той благодари на министър Кралев за срещата със спортната общност на Вълчи дол, на която са били разисквани вероятностите за превръщането на стадиона в съвременен състезателен комплекс. 

" Очакваме поддръжка за създаване на нови спортни уреди в учебните заведения. Предвижда се градът да има и нов басейн. Заедно с музейната колекция, която желаеме да разтеглим, с цел да покажем капацитета на локалните производители, оборудването ще бъде част от напъните ни за развиване на общината като туристическа дестинация ", разяснява Тронков. Перспектива за това той вижда и в развиването на ски пистата, за която се планува създаване на ски дрешник, атракции и възобновяване на съществуващата хижа.

Тронков напомни че с решение на Общински съвет, на който той е ръководител към този момент втори мандат, Вълчи дол е една от дребното общини в страната с анулирани такси за яслите и детските градини. И акцентира: " Така поддържаме младите фамилии и оказваме помощ децата да бъдат обхванати от просветителната система още от най-ранна възраст. Ще продължим напъните в тази посока посредством вложения в подновяването на учебната база ".

Сред значимите неща, които предстоят в общината, Тронков уточни и идните промени в областта на сметопочистването и сметоизвозването, които за по-голяма успеваемост и по-висок надзор от новата година ще бъдат напълно общинска активност. Той бе безапелационен, че ще продължи да работи уравновесено и екипно, без да дели хората - за развиването на своя роден край, както го е правил постоянно. Тронков благодари за доверието, което ГЕРБ са му дали своят вот, издигайки кандидатурата му за кмет.

" Знам, че с поддръжката на страната, с напъните на локалната власт, с силата на всички ни, можем да превърнем община Вълчи дол в привлекателно място за спокоен и заслужен живот. Нека не забравяме, че когато сме дружно, можем да реализираме всичко ", обърна се Георги Тронков към своите съграждани и ги прикани да поддържат вероятностите за развиване на Вълчи дол като гласоподават с номер едно в бюлетината.

На срещата, с която бе публично закрита предизборната акция, бе показана Калина Христова, претендент за кмет на с. Генерал Киселово.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР