да даде ход на инициатива за подкрепа на перспективни бизнес

...
да даде ход на инициатива за подкрепа на перспективни бизнес
Коментари Харесай

Столична община с ускорена програма в подкрепа на малкия бизнес

да даде ход на самодейност за поддръжка на перспективни бизнес хрумвания на стойност 100 хиляди лв.. Това планува програмата на Столичния общински гаранционен фонд за 2021 година, която се чака да бъде призната на идната сесия на Столичния общински съвет на следващия ден.

Инициативата с пилотно заглавие „ Акселератор Стартъп София “ ще спомага за интензивен достъп до финансиране на новаторски, започващи и обществени бизнесмени на територията на Столична община. Програмата ще ги подкрепи при създаване и показване на добре обосновани оферти към евентуални вложители и финансиращи организации, като увеличи техния потенциал за пълноценно взаимоотношение с банковия бранш и като ги насърчи към развиване и промотиране на новаторски артикули и услуги с висока добавена стойност.
 СОС желае парцели от страната, нужни за устойчивото обмисляне на столичния град СОС желае парцели от страната, нужни за устойчивото обмисляне на столичния град
Председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков и ръководителят на комисия по общинска стопанска система Николай Стойнев внасят предло...

„ Надяваме се в страната да ни разреши да проведем присъствено „ Акселератор Стартъп София “. Освен финансовата поддръжка, значимо за бизнесмените е и съдействието от менторите, които ще подкрепят целия развой по изпипването на бизнес концепциите “, съобщи ръководителят на Столичния общински гаранционен фонд Димитър Вучев. „ Чрез тази стратегия още веднъж демонстрираме, че бизнесът в София има в лицето на Столична община благонадежден сътрудник в тези сложни времена “, добави той.

Програмата на Столичния общински гаранционен фонд за тази година планува още вдишване на гаранционен ангажимент за 1,2 млн. лв.. Акцент се слага както върху качествени и новаторски планове, по този начин върху поддръжка на бизнесмените, наранени от изключителното състояние във връзка пандемията COVID-19.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР