Да бъдеш дъщеря на действащ президент, стоящ начело на някоя

...
Да бъдеш дъщеря на действащ президент, стоящ начело на някоя
Коментари Харесай

Дъщерята на президента впечатлява със секси СНИМКИ с вдигнати крака

Да бъдеш щерка на настоящ президент, изравен отпред на някоя страна, сигурно не е лесна работа. Това е значима позиция, идваща с редица отговорности и отговорности, които абсолютно би трябвало да бъдат спазвани, без значение от личните ти стремежи. Но наследницата на държавния ни глава буди огромен интерес към себе си - Дарина Радева има персонален Инстаграм акаунт, който от известно време интензивно поддържа, написа dir.bg.

Към момента тя учи в Националната академия за театрално и кино изкуство " Кръстьо Сарафов ", където наесен ще стартира третата си година в класа на Пенко Господинов, със компетентност " Актьорско майсторство ", любовта си към което открива още в гимназията, когато постъпва в трупата " Ле Страпонтен ". През лятната си почивка обаче, когато няма занятия, които да изпълват програмата ѝ от заран до вечер, подготвяйки я мечтаната специалност, тя прекарва времето си сходно на всички останали студенти, наслаждавайки се на свободното си време, надалеч от постройката на образователното заведение, документирайки част от заниманията си за профила си във виртуалното пространство.

Снимките, които качва в платформата за връзка, несъмнено притеглят вниманието на нейните почитатели там, които преглеждат изявленията ѝ с наяве любознание. Свидетелство за това са и последната поредност от фрагменти, появили се на страницата ѝ, провокирали техния екстаз, карайки ги да осъзнаят какъв брой пораснала е Дарина, оставила зад тила си момичето, което в миналото беше, трансформирайки се в прелестна млада дама, способна осезаемо да повиши градусите в към себе си, стига да изиска... А в последно време явно тъкмо това е желанието ѝ.

Така да вземем за пример на упоменатите изображения, тя театралничи на фона на остаряла къща, облечена в черен потник с квадратно деколте, смесен със същия цвят къси панталонки, излагащи на показ дългите ѝ крайници. Визията ѝ се добавя от две огърлици, едно от които с перли, бели чорапи и грубовати на тип обувки. Стояща върху чаршаф, застлан върху тревата, тя сменя разнообразни пози, само че онази, направила мощно усещане на потребителите в Инстаграм, бе тази, на която е легнала по тил на земята, вдигайки краката си във въздуха, до момента в който очите ѝ гледат непосредствено във фотографския обектив.

" Прекрасна ", " Уникална " и " Красива ", гласят мненията под поста ѝ.

Преди време тя качи селфи в непосредствен проект, на което носи бански от две елементи, разкриващ, двете татуировки по тялото ѝ, намиращи се на вътрешната страна на ръката и сред гърдите. На фотографията обаче единствено първата рисунка, която съставлява дърво, се вижда ясно, до момента в който по-голямата част от другата остава скрита, отвън фотографията. По същото време предходната година тя за първи път показа фрагменти по плажно облекло, които се радваха на не по-малък интерес.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР