© Delta Planet Mall Разликата между просто добър и невероятен

...
© Delta Planet Mall Разликата между просто добър и невероятен
Коментари Харесай

Как да избегнем стреса покрай Коледното пазаруване в 5 стъпки

© Delta Planet Mall Разликата сред просто добър и необикновен подарък зависи от съчетанието на вярно място за шопинг и положително въодушевление. За първото особено се е погрижил най-големият новооткрит търговски център в България - Delta Planet Mall във Варна, който е напълно зависещ на концепцията за точно уравновесен микс сред магазини, развлечения и отдих. Търсенето на подобаващи изненади за фамилията може да се трансформира в обичано занятие през декември. Бижута, диаманти, аксесоари и екзотични парфюми са обезпечено сполучливи коледни дарове, а с сбирките на само показаните за Варна Goto Jewelry, Zen Diamonds, Pronta и Arabian Secrets сигурно ще привлечете вниманието на своите близки. Technomarket помогне в избора със секция Home и с изключителната коледна серия на Villeroy & Boch, която към този момент е в продажба. Между другото прилив на сила с нещо топло и вкусно може да получите от новооткрития и с нова идея ресторант Godzila, сладкарница " Неделя ", Starbucks, Costa или Moda Café, които за пръв път отвориха порти в комерсиалния център. Колкото и дълъг да е описът ви с обичани хора, които да зарадвате по празниците, обърнете внимание и на себе си, следвайки няколко скъпи съвета. Така че отделете време и направете преживяването допустимо най-приятно. Още щипка празничен дух не би навредила никому.

Фотограф: Delta Planet Mall
1. Определете бюджет
Избирането на дарове без ограничавания е допустимо найдобрият сюжет, само че дано си го кажем напряко – рядко се случва да нямаме предел, изключително с наближаването на Коледа. След като определите рамката, в която се стремите да останете, доста по-лесно ще изберете верните магазини. А и предколедното извършване на покупки обичайно започва с привлекателни отстъпки в последния петък на ноември. В Delta Planet Mall Черният петък е даже двоен, тъй като за всяка покупка над 100 лв. комерсиалният център подарява спомагателна от 10 лв..

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики 2. Заложете на разнообразието
Няма нищо по-успокояващо от мисълта, че можете да намерите каквото търсите на едно място, без да се впускате в непотребни обиколки. Шопинг зоната на Delta Planet Mall е образувана от повече от 140 магазина, които обезпечено пазят най-подходящите дарове, а добавената стойност постоянно идва със световноизвестните марки. Нови за Варна са марки като Guess, Superdry, Desigual, Marc О’Polo, Pinko, Asics, District, Yamamay, Calzedonia, Mango, CCC, Cropp, House, Sinsay, Brums и доста други.

Фотограф: Delta Planet Mall
3. Комбинирайте със развлечение
Изберете дестинацията за коледния шопинг по този начин, че да можете не просто да отдъхнете, само че и да се заредите с въодушевление. Съвременните търговски центрове влагат от ден на ден в зони за забавление за цялото семейство с една-единствена цел - да създадат престоя ви прелестен. Рaзвлeкaтeлнитe зони в Delta Planet Mall се простират на повече от 4000 кв.м. Включват Магическо дърво - 12-мeтpoвa панорамна пързалка, която минава през три етажа на комерсиалния център; Galaxy Center - безвъзмездна игрална зона с големи макети на планети, както и най-голямото кино отвън София - Cinema City с 12 съвременни зали и единствения по рода си в морския град 4DX® салон. Като добавите към тях и съботно-неделните срещи с Добрият дъртак и опцията да вземете отпечатана фотография за спомен от приятната атмосфера в Delta Planet Mall, Коледата е допустима.

4. Изберете вярното място
Задължително изискване е опцията да паркирате гладко. Delta Planet Mall разполага с 1300 паркоместа на три подземни равнища, всяко със светлинна индикация в помощ на лидера. Атмосферата в определеното място за шопинг също не е без значение. Между извършването на покупки и заниманията можете да отдъхнете в някоя от уютните зони с мека мебел или в декорираните коледни кътове на комерсиалния център.

Фотограф: Delta Planet Mall
5. Какво мислят останалите?
Само няколко месеца след откриването му Delta Planet Mall получи подарък от клиентите – одобряване като постоянно посещавано място. Според резултатите на две потребителски изследвания, осъществени посредством непосредствено питане при започване на октомври 2019 година, Delta Planet Mall е място с приятна и ненатрапчива конюнктура, което се грижи за положителното въодушевление на клиентите. Доказателство за доверието е, че над 80% от интервюираните гости сигурно биха предложили комерсиалния център на своите близки и другари. Това излиза наяве и от безапелационната оценка, която молът получи – 5.39 от общо 6 пункта, нареждайки се преди всичко измежду своите директни съперници.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР