Чувстваме се задължени да информираме обществеността. Длъжни сме, защото ни

...
Чувстваме се задължени да информираме обществеността. Длъжни сме, защото ни
Коментари Харесай

Бойко Рашков вади снимки и видео срещу ГЕРБ и ДПС

Чувстваме се задължени да осведомяваме обществеността. Длъжни сме, тъй като ни упрекват в несъществуващи грехове. Днес ме погребаха в Русе, г-жо Николова, несъмнено сте удовлетворена. Това съобщи министърът на вътрешните работи и вицепремиер Бойко Рашков по време на конференция, представен от " Евроком ".

“За огромно страдание сме очевидци на престъпна интензивност на ГЕРБ и Движение за права и свободи към изборите. Тези клипове и фотоси, които сме приготвили, са за тези две политически партии. Така желаят да заемат властови позиции”, добави Рашков.

Дъщерята на политик от ГЕРБ е почнала работа като арбитър по вписванията, само че има основни отклонения в дипломата ѝ. Тя е назначена от министър Данаил Кирилов.

В Русе са открити 200 хиляди лв. за пазаруване на гласове, като подготовката е била за “Движението за права и свободи”.

В Берковица един началник на общинската администрация е сниман от охранителна камера е сниман да раздава пари на други, с цел да купуват гласове. Имаме ги тези записи. Имаме и още доста други. Нашата работа ще продължи. Трябва да работим против престъпността “криминален вот” по този начин, както към всяка друга, съобщи Рашков.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР