Чувствали ли сте някога силно, неразбираемо, ирационално“ влечение към непознат?

...
Чувствали ли сте някога силно, неразбираемо, ирационално“ влечение към непознат?
Коментари Харесай

Кармичната връзка: Какво да правим и как да излезем от нея, за да се радваме на хармония и любов

Чувствали ли сте в миналото мощно, неясно, „ ирационално “ увлечение към чужд? Усещането, че го познавате от дълго време или че несъмнено би трябвало да го опознаете, да чувате гласа му, да бъдете с него?

И такова запознанство бързо да се трансформира бързо в нещо по-сериозно? Да сте изцяло погълнати от мисли за този човек … Сякаш нещо ви „ води “ и не можете да устоите …

Вие мислите единствено за него и всички други неща са изгубили смисъла си?

 Ако това ви се е случило, значи сте изпаднали в кармична връзка – срещнали сте своя кармичен сътрудник.

Какво съставлява кармичната връзка?

Кармичната връзка е като цялостно изгаряне. Но може да има И леко „ изтръпване “ в болните ви места – нещо, което не приемате у този човек, само че в последна сметка сте принудени да приемете.

Защото, точно поради това го срещате още веднъж и още веднъж, от живот на живот. И откакто сте се срещнали, на практика нямате късмет да избягате. Нещата се случват без значение дали ги желаете или не. Именно тази „ съдба “ е нещото, което може безусловно да ви побърка.

Признаци, че сте в кармична връзка

Трудно ви е с този човек, само че вие сте привлечени от него, без него сте още по-зле

Разбирате, че това не е вашият човек, само че не можете да си тръгнете, тъй като нещо ви държи покрай него

Силна необяснима „ ирационална “ жадност за този човек, вие непрекъснато мислите за него

Винаги има някаква мощна страст (или няколко емоции), които се разсънват във вас под въздействието на този човек

С други думи, имате мощни страсти към този човек, само че не постоянно те са радостни. А не можете нито да го приемете, нито да го пуснете. Защото неуреден проблем в предишното  ви държи наоколо до него.

На енергийно равнище това наподобява като етерни влакна, разпростряли се от вас към него и от него до вас.

Те могат да бъдат скъсани единствено посредством премахването на причинно-следствените връзки във вашата връзка. Тоест да разберете какво се е случило в общото ви минало, да извлечете поука от това, да приемете и да благодарите.

Да благодарите – това е доста значимо, без значение какво се е случило.

Защо кармичните срещи са неизбежни

Кармичните срещи се случват много постоянно – съвсем всеки човек среща най-малко един кармичен сътрудник и най-често няколко кармични сътрудници през целия си живот.

Защо тъкмо в избран интервал от живота ви?

Защото е пристигнало времето за разрешаване на някакъв проблем.

Кармичните връзки са свързани с обстоятелството, че към този момент сте се срещали с този човек в предишния живот. Затова той ви се коства толкоз безценен.

Но миналият  опит не е бил предаден от вас с обич и приемане, с признателност.  Имало е мощни отрицателни страсти заради някакви аргументи, които са се „ впили “ във фините ви тела и вие ги носите със себе си от олицетворение до олицетворение.

Само вие САМИ можете да премахнете кармичната връзка с този човек

 

Можете да развържете кармичния възел посредством загатна за минал живот – взаимното олицетворение с този човек. Животът, в който сте имали кармична връзка с този човек.

„ Кармичен “ значи „ причинно-следствен “ – откакто е настъпило несъмнено деяние (причина), се е появил избран резултат. Нещо се е случило и вие не сте го приели, протестирали сте, борили сте се с него и поуката постоянно е просто да приемете и да благодарите. Да благодарите за урока, за насъбрания опит.

Няма нищо „ неприятно “ или „ положително “ – всичко се случва по някаква причина

Да, нещата се случват по някаква причина и за нещо.

По някаква причина е било належащо да се съберете още веднъж, през днешния ден, в този живот.

Затова го приемете, не се доверявайте на егото, което ви споделя да се отнесете с неуважение към този факт. Ако не проумеете това ще преживявате същото още веднъж и още веднъж.

Разберете – кармичният сътрудник е вашият най-хубав доктор за тази ваша душевна рана.

И той знае по какъв начин тъкмо да ви накара да му обърнете внимание. В края на краищата не се срещате с него за първи път и той има тъкмо противоположния прочувствен „ заряд “, тъй че ви подхожда по най-хубавия метод.

Признаци на кармичната развръзка

Когато пристигна развръзката, тогава ще усетите огромно облекчение освен в душата си, само че и в тялото си.

Нещо като „ като камък падна от плещите ми “. И тогава, когато мислите за този човек, нищо към този момент няма да реагира във вас – няма да има страсти, митинги, битка против възприятията към нещо, а единствено спокойна наслада и признателност. И ще можете да поддържате връзка с него по естествен метод, както в случай че е бил някой изцяло чужд за вас човек.

Вече ще можете да мислите рационално и нищо няма да ви „ дърпа “ против волята ви. Единственото, което ще изпитвате към него, е възприятието на признателност. Благодарност и може би обич, само че нищо повече от това.

И в случай че се окаже, че с изключение на кармична вратовръзка, нищо не ви е свързало с него, тогава към този момент няма потребност да се срещате с него по-нататък, в бъдещите си животи.

Защото към този момент сте съумели да приемете това, което не сте приемали преди, влюбили се в това, което не можете да обичате. Но в случай че любовта към момента се е запазила сред вас, тогава връзката ви може единствено да се усъвършенства.

Когато премахнете прочувствения си заряд върху този човек, към този момент няма да реагирате по този начин мощно прочувствено на него.  Той ще може да напусне живота ви. Или връзката ви да се промени изцяло и да премине на ново равнище.

Ще сте му благодарили за урока и ще можете да поддържате връзка с него на ново равнище. Без да реагирате толкоз мъчително, както преди.

Признаци:

Готови сте да го чуете и разберете, да приемете неговата позиция.

Получавате мощен подтик за нов стадий във връзката ви.

Вашите връзки ще се трансформират към по-добро.

Какво да създадем с цел да излезем от кармичната връзка?

Изходът е единствено един – да разберете какво съставлява този урок, да разберете на какво ви учи и да го приемете. И да благодарите.

Когато сте разбрали урока, ще изкорените повода, която съживява този прочувствен заряд (а с него и нормалния сценарий).

В този миг страстта ще изчезне, болката ще отшуми и още веднъж ще можете да контролирате обстановката.

Но до момента в който страстта е налице, вие нямате избор, би трябвало да останете с нея. Кармичният възел се задържа в силата и в подсъзнанието – на равнището на вашите вярвания и изводи, които сте създали в предишния си живот.

Два метода за унищожаване на кармичната вратовръзка

Метод 1 – посредством спомен от предишния живот

Най-лесният метод да разберете какъв взаимен урок имате, е да се придвижите за момент в предишния си живот –  вашето взаимно олицетворение / въплъщения, откъдето всичко е почнало.

Метод 2 – наблюдаване на вашите вътрешни реакции към този човек

Но в случай че не желаете да си спомняте предишния си живот, тогава има различен метод, по-бавен, само че най-малко нещо е по-добро от нищо.

Той се състои в проучване на вашите страсти, мисли и вътрешното положение, което този човек провокира във вас – когато поддържате връзка с него или мислите за него.

Спомнете какво провокира у вас прочувствена реакция –  думите, жестовете или държанието му?

И каква е тази реакция. Какво не приемате в него? Какво бихте желали да измененията в него? За какво можете да му благодарите?

Случвало ли ви се е нещо сходно и преди? Може би някой различен към този момент е провокирал сходни страсти у вас? Какво е това събитие? Спомнете си детството си – имало ли е нещо сходно, нещо сходно случвало ли се е към този момент с вас като дете

Ключовият миг е по какъв начин се научите да го приемате. И по какъв начин да се научите да благодарите на този човек.

Защо е значимо да премахнете кармичната връзка?

Независимо кой способ ще изберете, въпреки всичко би трябвало да работите върху прочувствената обвързаност.

И защото първи сте забелязали този проблем във връзката, значи вие сте този, който може да го реши.

Мислете за това като за проблем, който би трябвало да разрешите и нищо повече.

Решете го за себе си, а не за него. За да премахнете прочувствения си заряд във връзка с този човек и към този момент да не се срещате с него в бъдещите си прераждания. И най-после да почувствате спокойна, радостна обич към него.

Това се взема решение посредством работа върху себе си – недоволства, искания, преодолейте ги.

В процеса на освобождението си от тях ще разберете на какво тъкмо сте реагирали и за какво този сътрудник е пристигнал да ви помогне да се излекувате тъкмо в този миг от живота ви.

В мига, в който му кажете „ благодаря “ и в действителност изпитвате признателност, ще настъпи повторна реализация и всичко ще се промени във връзката ви – и двамата ще се освободите изцяло и ще започнете отначало, този път с всички шансове да бъдете щастливи дружно.

Превод и редакция: Лора Костова

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР