Чудили ли сте защо Лъвовете са такива.... Aми, Лъвове? На

...
Чудили ли сте защо Лъвовете са такива.... Aми, Лъвове? На
Коментари Харесай

21 тайни за характера на зодия Лъв

Чудили ли сте за какво Лъвовете са такива.... Aми, Лъвове?

На тях елементарно се слагат етикети като повърхностни или прекомерно суетни, само че истината е, че чак когато ги опознаете добре, разбирате какъв брой необятна и забавна е тяхната природа.

Днес ще се опитаме да ви представим дребна част от тези очарователни създания, като ви разкрием 21 секрети от характера на зодия Лъв:

1. Сърцето на Лъва е огромно и избавление дебне отвред

Лъвовете са извънредно състрадателни, безпределно благи и великодушни към всяка една земна гад. Стига им единствено едничката премия да виждат благополучие в очите на близките.

2. Но няма да се поколебаят да изсипят гнева си върху вас, в случай че се опитате да се възползвате от добротата им

Винаги ще се намерят хора, които да злоупотребят с тяхната благотворителност. Инстинктът им обаче работи безотказно и незабавно щом надушат подлите ви планове, ще се запознаете с един същински разгневен лъв.

3. Когато Лъвът си науми нещо, той ще го направи без значение от всичко

Лъвовете са безпределно упорити и целеустремени и когато решат, че желаят да реализират нещо, влагат сърцето и душата си, което е сигурен знак, че ще го реализиран.

4. Вярност е второто име на Лъва

Нещо, което всеки един човек може да каже сигурно за Лъвовете, даже да не се интересува от зодии, е, че те са най-лоялният знак в зодиака. Ако един път спечелите доверието им, смятайте, че притежавате правилен до гроб съдружник.

5. Лъвът е страж по душа и хората постоянно се усещат сигурни в негово наличие

Също като Раците, Лъвовете са като едни майки орлици, които постоянно ще се хвърлят и в пердах, с цел да защитят околните си. Няма нещо, което не биха създали за своите обичани. Е, след това ще чакат похвали и благодарствени речи, само че пък какво толкоз, по този начин или другояче са си ги заслужили.



6. Лъвовете са родени водачи

Точно като животното лъв, представителите на тази зодия умеят да еволюират и да се приспособяват във всяка една обстановка, като най-после постоянно става по този начин, че другите ги следват и извършват техните команди, откровено вярвайки, че го вършат за богатството на обществото.

7. Лъвът е открит и пряк в изявленията си

Лъвът няма да си губи времето в двуличие, а след това да приказва зад тила на хората. Най-малко това му е надалеч под достолепието. Ще се изправи пред вас и ще ви каже всичко в очите, по този начин както го мисли, а по какъв начин ще се почувствате вие от казаното, не е негова работа.

8. Лъвът е обществено създание, което обожава да контактува с другите

Лъвовете бленуват за човешки контакт и няма по-голямо благополучие за тях от това да бъдат заобиколени от обичаните си другари. Винаги имат забавна история за описване и незабелязано се трансформират в душата на компанията.

9. Но Лъвът също по този начин имат потребност от своите часове единствено за себе си

Въпреки че контактът с хората носи на Лъвовете незабравими мемоари и страсти, той много постоянно незабелязано им изпива силата. Няколко часа уединено са предостатъчни, с цел да заредят още веднъж батериите и да бъдат подготвени за нови щури преживявания.

10. Лъвът обожава да бъде център на внимание

Няма на света друго нещо, което Лъвовете да обичат повече от това да им обръщат внимание. Бленуват да се усещат мечтани и ненавиждат, когато някой ги подценява.

11. Винаги може да се разчита на един Лъв

Лъвовете имат скъпи качества като надеждност и отговорност. Дори да им се обадите с на пръв взор непостижима задача или молба, смятайте я за свършена на секундата от супер героя на зодиака.

12. Лъвът е безвъзвратен оптимист

Няма да видите никой Лъв да седи и да се оплаква, взирайки се единствено в проблемите в живота. В колкото и сложна обстановка да се намира, той постоянно ще откри позитивната страна на нещата.

13. Лъвът ще ви омагьоса с сексапил

Няма смисъл да отричате и напряко си признайте, че когато един Лъв реши да ви плени, той ще го направи като че ли единствено с едно натискане на копче, на което написа „ сексапил “. И вие желаете да имате такова копче, нали?

14. Лъвът не таи яд в себе си

Той е толкоз примитивен, колкото и самото животно, което въплъщава. Дори да влезе в жестока борба с различен човек, незабавно щом бурята отмине, той ще е не запомнил неприятните усеща и ще се концентрира само върху последствията.

15. Силната сензитивност на Лъва се крие зад маската на огромна самонадеяност

При първи контакт с представител на тази пленителна зодия ще останете с усещането, че той е безпределно невъзмутим и самонадеян. Но не прибързвайте със заключенията. Зад тази комфортна за него маска се крие сензитивна и елементарно ранима душа.



16. Лъвът е царят на купона

Едва ли скучаете, в случай че имате другари Лъвове. Те са непредсказуеми, а авантюристичният им дух е поръчител за щури нощни купони и вълнуващи дни, изпълнени с наслада и забавление.

17. Лъвът обича високоадреналинови преживявания

Лъвът е жаден за живот и е подготвен да опита всички негови наслаждения и рискове. Еднообразието и сивото всекидневие постепенно го убива, по тази причина той постоянно търси метод да разнообрази живота си, даже и в случай че това значи да скочи с бънджи от Аспаруховия мост.

18. Лъвовете имат безподобен усет

Ако в една стая цялостна с дами забележите открояваща се със стилното си облекло и обноски дама, то бъдете сигурни, че е родена под зодиакалния знак Лъв.

19. Лъвовете постоянно показват мислите и страстите си чрез смешки и жлъч

Хуморът е обичаното средство за връзка на Лъвовете. Сарказмът пък им е запазена марка, когато желаят да изразят какъв брой неуместна е дадена обстановка.

20. Лъвът обича да се съревновава

Лъвът е роден да побеждава и това проличава във всяка негова стъпка, която прави. Никога не подценявайте Лъвовете като съперници, тъй като напряко ще ви издухат главите.

21. Лъвът е импровизиран и непредсказуем ухажор

Лъвовете обичат да опитват в любовта, по тази причина са и едни от най-предпочитаните сътрудници. Те са буйни и игриви и постоянно ще ви държат под леко напрежение, тъй като няма да знаете какво да очаквате от всеки техен идващ ход.

Известни персони, родени под знака Лъв: Барак Обама, Дженифър Лопез, Мадона, Мусолини, Наполеон Бонапарт, Фидел Кастро, Робърт Де Ниро, Уитни Хюстън и други



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР