Чудили ли сте се някога как Apple следи поръчките на

...
Чудили ли сте се някога как Apple следи поръчките на
Коментари Харесай

Ето как срещу $3600 можете да получите 60 бройки iPhone 15 Pro Max

Чудили ли сте се в миналото по какъв начин Apple следи поръчките на iPhone и подсигурява, че те се изпращат с военна точност? Интересна история, оповестена в мрежата X от клиента @appltrack, разкрива, че виновните за осъществяването на поръчките в Apple не всеки път се оправят вярно. А когато сбъркат, това не е просто дребна неточност.

Абонат на TikTok с потребителско име @legends_gio е поръчал четири модела iPhone 15 Pro Max, един с 1 TB памет за себе си и три с 256 GB памет за екипа си в работата. В последна сметка му изпратили телефона, само че вместо другите три, които е поръчал, получил три кутии с 60 броя iPhone 15 Pro Max вътре. И всичките 60 телефона, изпратени от Apple, са били с потенциал 1 TB.

Цената на всеки от инцидентно изпратените 60 телефона е 1599 $, което значи, че цената на пратката е близо 96 000 $! Реалната му поръчка е била на стойност малко под 3600 $. Ако се питате за какво в никакъв случай не ви се е случвало сходно нещо, може би няма никаква действителна изгода от това да получите 15 пъти повече бройки iPhone, в сравнение с сте поръчали.

Тъй като телефоните са получени по простъпка и не са били платени, Apple сигурно ще изиска те да бъдат върнати, пишпе hicomm.bg. И в случай че @legends_gio се позове на клаузата " кой каквото си откри, си е за него ", Apple постоянно може да блокира телефоните от разстояние. Това сигурно ще прекърши всички проекти за продажбата им в eBay.

Трябва да се чудите по какъв начин в действителност може да се случи сходно нещо. Поръчка на стойност 96 000 $ за 60 броя iPhone 15 Pro Max с потенциал 1 TB евентуално би трябвало да премине през няколко инспекции, преди да бъде пусната в продажба, а в случай че не е, може да стане в този момент. Ако @legends_gio в действителност върне 60-те 1TB iPhone 15 Pro Max, които не е поръчал, Apple би трябвало да го възнагради по някакъв метод. Не забравяйте, че не той е този, който се е объркал тук.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР