Човек не е само онова, което мисли, в което вярва

...
Човек не е само онова, което мисли, в което вярва
Коментари Харесай

Първото, което видиш на картинката, разкрива какво те тормози

Човек не е единствено това, което мисли, в което има вяра и за което се бори. Човек е също по този начин общ брой от фантазиите и страховете си. И до момента в който първите постоянно се обявяват в нашето схващане, то страховете ни от време на време могат да останат надълбоко закодирани в подсъзнанието ни.

Страховете може да бъдат загнездени дотам, че даже самите ние да не сме в положение да си ги признаем. Затова сме приготвили този доста елементарен, само че и доста информативен тест, който ще ви помогне да разкриете какви са най-дълбоко стаените ви терзания, които все още ви тормозят.

Вгледайте се деликатно в картинката и си запишете какво е първото нещо, което сте забелязали. След това вижте в описанието какво приказва то за вътрешните ви страхове.

Пантери

Ако първото нещо, което сте забелязали във въпросната картина, са пантерите, това е показателно, че сега главен източник на стрес за вас е интимният ви сътрудник, с който имате връзка. По една или друга причина нещата сред вас двамата не вървят в вярната посока и това ви тормози.

Пантерите са индикатор по тази причина, че се намирате нащрек, не сте в положение да се отпуснете и да се наслаждавате на близостта си един с различен. Може би е добра концепция да проведете един позакъснял диалог, който да ви разреши да планирате живота си отсега нататък.

Лъвове

При вглеждане в картинката, в случай че първо си видял лъвовете, това демонстрира, че от прекомерно дълго време насам си се нагърбил с всички отговорности. Но тези отговорности са се трансформирали в задължение за теб, тежи ти единствено ти да се оправя с всичко и търсиш разновидности половинката ти да поеме най-малко част от тях.

Лъвовете, които забелязваш, са методът, по който близките те виждат - като мощен, виновен и доста съдбоносен човек. И това е по този начин, само че в борбата с всичко и всички сте не запомнили да си оставите време за себе си. Хубаво е да свалите малко от тежестта, която носите - не е ваша работа да спасите целия свят. Позволете си малко повече персонално време, в което да извършите нещо, носещо ви наслаждение.

Зебри

Докато гледаш картината, в случай че първо забележиш зебрите, сега надълбоко в теб се крият терзания за здравето на хората към теб, или имаш подозрения по отношение на личното си здравословно положение.

Естествено е всеки от нас да изпитва някакви терзания за здравето си, само че не позволявай на тези паники да обземат всекидневието ти, не давай на страха да те скове и да те лиши от хубавите прекарвания, които те чакат.

Жирафи

Ако си от хората, които са видели жирафите първо на тази картина, това приказва, че имаш известни терзания в професионален проект. Може би изпитваш известна неустановеност на работното си място, притесняваш се, че можеш да останеш без работа или да ти се наложи да работиш нещо, за което не си дипломиран.

Синя птица

Онези от вас, които първо виждат синята птица на картинката, най-вероятно са самотни души, които се усеща изгубени в тълпата. Това са хора, които жадуват за същинска човешка милувка, за думи, разменени с обичан човек, за същинско другарство, което не е допряно от актуалните средства за онлайн връзки.

Двете птици

Хората, видели първо двете птици, са тези самотни души, които не знаят по какъв начин да показват възприятията си, по тази причина ги потискат. Самотата, на която са се обрекли, е доброволна и е вследствие на техните дейности.

Ако вие сте измежду хората, които първо са забелязали двете птици, може би имате потребност да усетите по-силно поддръжката на фамилията си, имате потребност от изповедник, който да ви разреши да си излеете душата и да бъде отдушник на възприятията, които ви задушават.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР