Човек на украинското военно разузнаване обяви, че руският президент Владимир

...
Човек на украинското военно разузнаване обяви, че руският президент Владимир
Коментари Харесай

Разкриха пъклен план на Путин, каква е целта му в Украйна

Човек на украинското военно разузнаване разгласи, че съветският президент Владимир Путин е наредил на новия командващ така наречен специфична военна интервенция в Украйна ген. Валерий Герасимов да превземе Донбас до март, съобщи УНИАН.

Андрий Юсов от Главното ръководство на разузнаването (ГУР) към Министерството на защитата на Украйна съобщи, че Путин не обръща внимание какво в действителност се случва на фронта. Руският президент желае да унищожи украинците като обособен народ и нация, а Украйна - като самостоятелна страна, предизвести той.
-->
Юсов не даде детайлности за тези свои изказвания. Представителят на украинското военно разузнаване обаче означи, че Русия към този момент доста пъти е променяла периодите за осъществяване на свързани с войната задания. По-конкретно те желаеха " да завладяват Киев за три дни ", акцентира той и предвижда, че окупаторите няма да съумеят и този път.

Юсов удостовери, че украинското разузнаване разполага с информация, че съветските въоръжени сили може да приготвят нахлуване в южната Запорожка област.

През последните дни министърът на защитата Олексий Резников и секретарят на Съвета за национална сигурност и защитата на Украйна Олексий Данилов споделиха, че е допустимо Русия да опита да организира огромно нахлуване през пролетта. Поверяването на " специфичната военна интервенция " персонално на началника на съветския общоприет щаб също може да е симптом, че Кремъл приготвя сериозна инвазия.

В събота украинското военно разузнаване към този момент предизвести, че Русия се готви за дълга война.

В оценка, оповестена в неделя на уеб страницата му, Институтът за проучване на войната написа, че Кремъл със забавяне пристъпва към готовност на личния състав, метаморфоза и ограничения за промишлеността, които е трябвало да предприеме още преди нашествието в Украйна през февруари предходната година. Според основания във Вашингтон мозъчен концерн Русия е на път да стартира да организира " специфичната военна интервенция " като огромна стандартна война.

От началото на предишния месец Путин дава обществено сигнали, че акцията в Украйна може да е " дълъг развой ". В няколко изявления през декември той очерта индиректно своите цели: да усъвършенства процесите на активизиране на съветските военни старания, да съживи отбранителната промишлена база на страната, да централизира контрола на Кремъл върху съветското осведомително пространство и да възвърне престижа на министерството на защитата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР