Членът на Националния съвет на БСП Румен Гечев каза съкровените

...
Членът на Националния съвет на БСП Румен Гечев каза съкровените
Коментари Харесай

ПРОГНОЗА: ПП се проваля, БСП прави кабинет

Членът на Националния съвет на Българска социалистическа партия Румен Гечев сподели съкровените си фантазии пред Нова – че е малко евентуално да се сформира кабинет с втория мандат, в случай че той стигне до „ Продължаваме промяната “.

Според него причина за това е „ изострянето на негативизма “ сред ГЕРБ и „ Продължаваме промяната “. Той обаче не разяснява какви са възможностите на ГЕРБ за образуване на кабинет.

„ Моето персонално мнение е, че е малко евентуално да се направи държавно управление с втория мандат. По-скоро това може да стане с третия. Но в политиката всичко е допустимо, има непредвидени завои “, добави той.

Реклама

Като първа политическа мощ ГЕРБ първи ще създадат опит да сформират кабинет. Лидерът на групировката Бойко Борисов разгласи, че основават контактни групи, които да водят диалози с всички парламентарно показани партии за сформиране на държавно управление.

До момента „ Продължаваме промяната “ и Българска социалистическа партия отхвърлиха поканата за диалози. От „ Демократична България “ към момента не са оповестили публична позиция, а водачът на „ Български напредък “ Стефан Янев удостовери, че партията му ще се включи в диалозите.

Румен Гечев сподели още, че Българска социалистическа партия би водила договаряния за сформиране на държавно управление с всички партии, само че без Движение за права и свободи, ГЕРБ и „ Възраждане “.

Той добави, че левицата няма по какъв начин да не бъде градивна политическа мощ, в случай че се предложи стратегия, която отговаряла на ползите на България.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР