Член на БСП атакува социолозите.Хората нямат доверие в партиите и

...
Член на БСП атакува социолозите.Хората нямат доверие в партиите и
Коментари Харесай

Паскалев, БСП: Останах с усещането, че витае любов между Дондуков 2 и Позитано 20

Член на Българска социалистическа партия нападна социолозите.

" Хората нямат доверие в партиите и в политическите водачи. От една страна всички считат, че би трябвало да има държавно управление. От друга - всички считат, че би трябвало да се вземат решение главните проблеми на жителите. За първи път стартирам да се отнасям скептично към политическите анализатори и социолозите, тъй като считам, че те стартират да играят роля на хора, които образуват мнение, а не регистрират мнение ", това сподели пред БНР Костадин Паскалев, член на Националния съвет на БСП.

И добави, че при връчването на мандата през днешния ден е останал с чувството, че витае обич сред " Дондуков " 2 и " Позитано " 20.

" Лицемерието доближи висши достижения в днешния ден. Стъпките, оповестени от Корнелия Нинова, са верни, само че въпросът е какво ще бъде осъществено зад тях. Гарантирам, че след Националния съвет в сряда Корнелия Нинова ще има цялостни пълномощия да води договаряния с всички. Ние имаме решение на Конгреса, че няма по какъв начин да вършим ръководство с ГЕРБ и ДПС. За да тръгне да прави държавно управление с сегашния мандат, БСП трябва да наруши всичките си правила и хрумвания ", добави Паскалев.

В предаването " Нещо повече " той уточни, че стои на позицията си от деня след изборите - доста мъчно ще се сформира държавно управление, в случай че не се прекрачат изрично правила и хрумвания.

" Голямата покруса е, че в случай че се проведат избори, ще има сходна на сегашната обстановка като краен резултат. Трябва нещо трагично да се случи, с цел да се промени обстановката. Това трагично няма да е позитивно, по тази причина избирам още известно време да ни ръководи служебно държавно управление. Очакванията за парламентарни избори не са оптимистични, защото в оптималната степен БСП би могла да повтори мижавия резултат от последните избори ", добави той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР