Чийзкейкът стана доста популярен в последните години. Ако и ти

...
Чийзкейкът стана доста популярен в последните години. Ако и ти
Коментари Харесай

Лесен чийзкейк, който да приготвиш бързо у дома

Чийзкейкът стана много известен в последните години. Ако и ти го харесваш, ето ти една лесна рецепта за нного апетитен чийзкейк. Проста рецепта, която обаче сигурно ще се хареса на всеки.

Обикновено този десерт е изработен от меко крема сирене, което е допълнено от плодове, шоколад или други мечтани съставки, съгласно персоналните желания. Типичният чийзкейк (торта със сирене) има освен необикновен усет, само че и една неповторима прохлада и текстура, която кара тази торта просто да се топи в устата.
Божествено апетитен чийзкейк, подготвен за 10 минути
Домашните сладкиши постоянно са били желани. Те са доста по-вкусни, ароматни и удоволствието, което изпитваме, до момента в който ги похапваме,...

За да приготвите тази рецепта за чийзкейк ще се нуждаете единствено от извара и банани – това са главните съставки, само че това по никакъв метод няма да повлияе отрицателно на усета и лекотата на сладкиша. Готовият чийзкейк ще наподобява необикновено мек, топящ се в устата и, което е едно от най-важните неща в тази ситуация, ще е доста по-евтин, защото изварата е доста по-евтина от, да вземем за пример, сирене маскарпоне, постоянно употребявано за подготвяне на чийзкейк и разнообразни други типове сладкиши.

Може също по този начин да замените изварата с домашно прясно сирене. Трябва ви единствено още 1 яйце и банани! Толкова вкусно ще се получи, че фамилията ви ще ви кара да приготвяте чийзкейка при всяка опция отсега нататък.

Състав:

извара или нискомаслено меко сирене - 200 грама;

яйце - 1 бр.;
БЕЗ печене - страховит чийзкейк с течен шоколад!
Бърз и елементарен чийзкейк за празник или просто с цел да си угодите, когато ви се хапва нещо сладко.  Продукти: 180г бисквити  50...

узрели, даже леко презрели банани - 5 бр.

захар - 4 супени лъжици;

брашно - 2 супени лъжици.

Подготовка:

Пасирайте бананите с блендер. Ако нямате блендер, това не трябва никога да ви обезкуражава – намачкайте ги допустимо най-добре с вилица, до момента в който станат на каша.
Домашен чийзкейк – рецепта и препоръки за приготвянето му
Чийзкейк (от британски сheesecake - " къс с извара (сирене) " ) е един от най-вкусните десерти, станали доста известни в България през по...

Към изварата се прибавят захарта и яйцето, до момента в който се образува хомогенна маса.

Смесете изварата и банановата каша, след което поставете " тестото " във формата за печене.

Изпечете чийзкейка във фурната на 180°C за 20 минути.

Готовият чийзкейк може да се украси от горната страна с бита сметана или да се поръси със сладостен сос (шоколад, карамел и др.).

 

Още от РЕЦЕПТИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР