Четирима кандидати са регистрирани за участие в частичните местни избори

...
Четирима кандидати са регистрирани за участие в частичните местни избори
Коментари Харесай

НАГЛОСТ: Кмет от ГЕРБ, изритан за конфликт на интереси, пак драпа за власт

Четирима претенденти са регистрирани за присъединяване в частичните локални избори за кмет на община Вълчи дол, по данни на ръководителя на Общинската изборна комисия (ОИК) Бонка Димитрова, представена от Българска телеграфна агенция.

Вотът е плануван за 9 октомври тази година.

Кандидати за кметския стол са Преслав Петров, претендент, повдигнат от партия „ Свобода “, Николай Христов от партия „ Възраждане “ и издигнатият от предприемчив комитет Георги Георгиев.

Реклама

Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ също се е записала в ОИК за присъединяване във вота, само че не е издигнала претендент.

Партия ГЕРБ пък номинира още веднъж досегашния кмет Георги Тронков, който завоюва изборите през 2019 година, само че с решение на Общинската изборна комисия от 11.06.2021г. пълномощията му бяха прекъснати предварително поради открит спор на ползи.

Антикорупционната комисия откри, че като кмет на общината Георги Тронков е подписвал платежни нареждания и е разходвал бюджетни средства в полза на Сдружение „ Футболен клуб Спортист – с. Михалич “, в което е бил член на Управителния съвет.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР