Четирима играчи скоро ще сменят клубната си принадлежност и няма

...
Четирима играчи скоро ще сменят клубната си принадлежност и няма
Коментари Харесай

Реал финализира продажбите на четирима играчи до дни

Четирима играчи скоро ще сменят клубната си принадлежност и няма да имат достойнството да се назовават футболисти на Реал Мадрид. Според вестник "Ас ", клубът е в напреднала фаза по договарянията за изходящите покупко-продажби, касаещи Лукас Васкес, Дани Себайос, Мартин Йодегаард и Борха Майорал.

Най-близо до изхода е Васкес. Към него има интерес от Арсенал, ПСЖ и Байерн, които са подготвени да платят желаната от "белите " цена. А тя е 32 млн. евро твърда сума, плюс още 3 млн. евро във тип на бонуси. Най-близо до договорка наподобяват "артилеристите ", тъй като желанието на самия състезател е да носи техния екип.

Отново към Северен Лондон, само че към Тотнъм, е на път да поеме Себайос. Преговорите и за неговото откупуване са в напреднала фаза и се чака да приключат в самото начало на идната седмица. Все още не се оповестява сумата, за която "шпорите " ще го ангажират.

Колкото до Йодегаард и Майорал, те се чака да поемат към Реал Сосиедад. От целия този квартет само Майорал ще има алтернатива скоро да се завърне на "Сантиаго Бернабеу ", тъй като в контракта му ще има уговорка мадридчани да го изплатят назад против по-висока сума в границите на два сезона.

Реал към този момент се раздели с трима играчи. Това са Матео Ковачич, който мина в Челси за 45 млн. евро, Маркос Йоренте, отишъл в Атлетико Мадрид за 30 млн. евро, както и Раул де Томас, подписал с Бенфика против 20 млн. евро. Зинедин Зидан желае да продаде най-малко 15 футболисти.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР