Често в детството си не слушахме, глезехме се, капризничихме и

...
Често в детството си не слушахме, глезехме се, капризничихме и
Коментари Харесай

Триковете, с които ни подлъгваха като деца

 красиво-дете

Често в детството си не слушахме, глезехме се, капризничихме и когато никакви ангажименти не вършеха работа, родителите ни започваха да си измислят истории, с които ни усмиряваха и започвахме да ги слушаме. Ето една сбирка от брилянтни наставнически трикове, усмиряващи непослушни деца:

„ Майка ми споделяше, че в случай че изям задоволително доста зеленчуци, в един миг те ще придобият усет на бонбони “.

„ Когато щерка ми беше дребна, я убедих, че от лъжите на челото се появява алена точка. Това сработи, знаех по кое време тъкмо желае да излъже, тъй като поставяше ръка на челото си. “

„ Баща ми работеше като ватман на трен и измисли страшната история, че в депото има тринайсет локомотива и всяка нощ те идват за непослушните деца и ги откарват в мрачен тунел “.

„ Казаха ми, че всеки човек може да произнесе 10 хиляди думи на месец. Ако човек надвиши този предел, то не може да приказва до идващия месец. Когато на баща му омръзнеше моето бръщолевене, беше задоволително да каже, че към този момент съм изразходвала 9 хиляди думи и аз млъквах “.

„ Брат ми споделяше, че в случай че постоянно си реша косите, те ще почервенеят и изпадат. И аз поглеждах обезпокоеното, когато ми споделяше, че косите към този момент са почнали да почервеняват, спирах да ги реша и започвах извънредно да се опасявам “.

„ Майка ми споделяше, че в случай че вървя без ръкавици зимата, на ръцете ми ще се появят пъпки и ще стартира да викам “.

„ Дядо ми споделяше, че пъпът ми е обвързван с дупето ми посредством специфична тръбичка. Ако си греша в пъпа и го отвинтя, то дупето ми напълно ще падне “.

„ Успявахме да нахраним щерка ни с риба, убеждавайки я, че това е аржентинска кокошка. “

„ Майка ми сподели на сестричката ми, че феята на интернет всяка вечер заключва интернета тъкмо в шест часа “.

„ Когато бях дребна и ходехме до магазина, майка ми споделяше: „ Всеки път, когато пипаш нещо, умира по едно котенце “.

„ Когато майка ми взимаше брат ми от детската градина, постоянно в детайли разпитваше възпитателката какво е правил денем. След това, на път за у дома, тя обсъждаше с брат ми неговото държание, като споделяше, че го следи по специфичен телеканал. “

„ Казах на сина си, че в случай че не се научи да чете, ще изгуби гласа си. Случи се по този начин, че скоро се разболя и пресипна. След това детето по този начин се уплаши, че стана най-четящото в своя клас “.

„ Съквартирантката ми от университетското общежитие е израснала във плантация. Родителите ú я убедили в това, че тв приемникът може да работи единствено в дъжда. Тя вярвала в това дълго, дълго време “.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР