Често се говори за следродилната депресия, която, за съжаление, засяга

...
Често се говори за следродилната депресия, която, за съжаление, засяга
Коментари Харесай

Шей Мичъл за предродилната депресия и неочакваните промени от това да бъдеш майка

Често се приказва за следродилната меланхолия, която, за жалост, визира прекомерно огромна част от майките, само че рядко е обсъждана тематиката за предродилната меланхолия.

За корицата на Women’s Health Шей Мичъл споделя за последните две години, в които стана майка за първи път и се срещна с непредвидените промени и провокации. Актрисата споделя, че въпреки и да е била готова за физическите промени в тялото й, не е очаквала какво ще се случи с душeвността й.

 Шей Мичъл за предродилната меланхолия и непредвидените промени от това да бъдеш майка

Макар и множеството дами да споделят за компликациите, които са изпитали със следродилната меланхолия, при Шей нещата се случили по-различно. Тя е изпитала проблемите преди раждането на Атлас.

Осъзнаването по какъв начин животът й окончателно ще се промени и всичко, което е било нейната действителност до в този момент, ще се промени и ще бъде сложено на пауза, предизвикало терзанията й. “Да бъда почтена, мисля, че се усещах някак привързана към предродилната си меланхолия ”, споделя тя пред изданието.

Това, което й помогнало да се оправи, били думите на дулата й: “Нова версия на теб ще се роди с това бебе. Да, ще изгубиш нещо, само че това, което печелиш на негово място, си заслужава толкоз доста. ”

В случая на Мичъл въздействие върху възобновяване й след раждането оказали и други фактори като началото на пандемията. Когато детето й е било едвам на няколко месеца, изолацията приковава цялото й семейство вкъщи, което се отразява върху самочувствието на Шей и на метода, по който се усеща в кожата си.

Активният метод на живот й оказал помощ да си върне освен фигурата, само че и своята остаряла, само че усъвършенствана версия на себе си.

Надникнете в диетата на Шей Мичъл с видео тур, непосредствено от кухнята й:

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР