Честита Нова година!Нека здравето, щастието и мирът да бъдат с

...
Честита Нова година!Нека здравето, щастието и мирът да бъдат с
Коментари Харесай

Честита Нова година! Посрещаме 2023 с надежда за мир и светлина

Честита Нова година!

Нека здравето, щастието и мирът да бъдат с всички нас през 2023 година и дано оставим в предишното тестванията и компликациите от последните години.

Ще запомним 2022 година като годината на войната. Осъзнахме, че полезностите, които сме приемали за даденост, са безпределно нежни и имат потребност от своите бранители.

Видяхме по какъв начин цели градове се трансформират в пепелища единствено на няколкостотин километра от нашите домове. Бяхме очевидци на това по какъв начин милиони души - дами, деца, възрастни хора - са принудени да бягат и да търсят избавление. Включително в България.

Независимо от всичко - 2022 година ни научи да търсим светлата страна на нашия общ живот.

Все повече разчитахме на своите лични сили, самодейност и човечност, когато политическото водачество изоставаше.

С благосклонност българските жители помагаха на хората в неволя, като отвориха домовете си за тях и отделяха от своето за другия.

С огромно сърце хиляди мъже и дами се отзоваха на апелите за помощ на бедстващите села в Карловско или на фамилията на изчезналия Александър от Перник.

Добрите вести през 2022 година постоянно идваха с помощта на смели, всеотдайни и безотказни хора.

За първи път българска компания беше оценена на повече от 1 милиарда $, а в София беше открит теоретичен център за компютърни технологии от най-високо международно равнище. Българско момиче стана част от програмата на НАСА за кандидат-астронавти. Навръх Нова година български проучвателен транспортен съд отпътува на задача към Антарктида.

Разбрахме какъв брой градивни и сполучливи можем да бъдем, когато запазим вярата в себе си, подаваме ръка на другите и работим дружно в положително и в неприятно.

Екипът на „ Булевард България “ ви честити новата година и ви желае здраве и шанс през 2023!
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР