Червеният шмекер Николай Мравов, шеф на финансова пирамида в Сливен,

...
Червеният шмекер Николай Мравов, шеф на финансова пирамида в Сливен,
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Шеф на финансова пирамида в Сливен преговаря за лява коалиция – ето го Николай Мравов

Червеният хитрец Николай Мравов, началник на финансова пирамида в Сливен, опоскала сметките на стотици жертви, взе участие в договарянията на Българска социалистическа партия с съдружни сътрудници за общо явяване на локалните избори на 29 октомври, разкри извънредно Narod.bg.

 Николай Мравов (в средата) договаря с Атанас Зафиров за необятно ляво обеднение за вота на 29 октомври

През 2015-а поданици на Сливен се оплакаха, че в града им работи финансова скица, при която хората губят спестяванията си. За сходна машинация се заприказва по това време и в Дупница, където стотици изгубиха парите си в „ Дупнишката известна каса ”, подведени от предлаганата висока рента.

През юни 2015 година офисът на компанията затворил и хората разбрали, че „ Дупнишката известна каса ” е банкрутирала, а в Районната прокуратура бяха импортирани 38 тъжби.

По същата скица бяха излъгани и сливналии. Дама от Града на 100-те войводи се оплаква, че е изгоряла е с 20 000 лева, спестени от татко ѝ и от нейната учителска заплата. Ужилените като нея били към 70.

„ Когато подписах контракта със „ Сливенска известна каса “, лихвеният % беше 12%. Постоянно идваха лихвите, не се е получавал проблем. Получих към 3 000 лв. за към 3 години ”.

През лятото на 2015 година обаче „ Сливенската известна каса “, също като дупнишката, банкрутирала.

 Николай Мравов (вляво), Иван Френкев и Велина Велинова бяха изритани от КЗП през септември 2022-а

Оказа се, че ръководител на сливенската каса е Николай Мравов – някогашен общински консултант от Българска социалистическа партия и претендент на политически клуб „ Екогласност ”, който е и някогашен член на Комисията за отбрана на потребителите, отхвърлен през септември 2022-а от служебния кабинет на Румен Радев с министър председател Гълъб Донев.

Реклама

След като известната каса банкрутирала, социалистът затворил офиса и спрял да си подвига телефона.

Криминалната скица обаче не пречи на партийната кариера на Николай Мравов – единствено преди броени дни – на 4 август, схемаджията взе участие в договаряния за обединяване на лявото ва вота на 29 октомври в качеството си на секретар на Националния изпълнителен съвет на „ Екогласност “.

Ето какво четем на уеб страницата на Българска социалистическа партия:

„ Заместник-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров организира работни срещи в централата на партията с управленията на Политически клуб „ Екогласност ” и Политическа партия „ Движение за обществен хуманизъм ”. Срещите са част от напъните на партията за консолидация на левите политически сили и триумф на идните локални избори “.

Прави усещане, че в договарянията взе участие и някогашният народен представител от Българска социалистическа партия Емил Ценов Георгиев с картонче от Държавна сигурност като сътрудник „ Станислав “, кръстил сина си на агентурното си име…

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР