Червеният депутат Борислав Гуцанов, арестуван при акцията на МВР Медузите,

...
Червеният депутат Борислав Гуцанов, арестуван при акцията на МВР Медузите,
Коментари Харесай

Социалист: Червената „медуза” Борислав Гуцанов хванат в кражба

Червеният народен представител Борислав Гуцанов, задържан при акцията на Министерство на вътрешните работи „ Медузите ”, е хванат да краде афиш, с който варненци желаят да го извадят от властта.

Източник на Narod.bg от Варна напомни, че през 2013-а при митингите против кмета Кирил Иванов, второто най-противно лице за протестиращите бе точно няколкократно търкалият килията Гуцанов, сега един от най-близките до унищожилата Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и пръв спонсор на Столетницата.

На грамадата от камъни пред общината, която въплъщаваше корупцията в морската столица, стоеше афиш против социалиста-милионер. Всъщност, митингът тогава беше против кмета и Борислав Гуцанов.

Реклама

Показателно е, че при започване на март 2013-а екип на bTV хвана дръпналият 9 млн. от „ Елитбанк ” шмекер, тогава общински консултант и водач на Българска социалистическа партия във Варна, да смъква портрет с надпис против него него от грамадата.

Репортерът го стопира и пита за какво взема плаката, а отговорът е, че повода за недоволството били „ клевети “. „ Не съм 3 години в ръководството на общината “, оправдава се Гуцанов, който си потегли, без да върне плаката.

Грамадата бе насъбрана както в символ на респект за Пламен Горанов, по този начин и против ръководството на Варна и групировката ТИМ и „ социалиста ” Борислав Гуцанов.

36-годишният Пламен Горанов се възпламени пред постройката на общината на 20 февруари в символ на митинг против ръководството на кмета Кирил Йорданов, чиято оставка изиска. Пламен издъхна на 3 март.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР