Ченге заплаши ключов свидетел срещу групата за мокри поръчки Килърите,

...
Ченге заплаши ключов свидетел срещу групата за мокри поръчки Килърите,
Коментари Харесай

Само във Фрог: Ченге заплашва свидетел срещу „Килърите”

Ченге заплаши основен очевидец против групата за мокри поръчки „ Килърите ”, научи Фрог нюз от проверяващи. Бандата на Петър Стоянов-Сумиста за последно ще се изправи пред Върховен касационен съд в сряда. Висшите магистрати ще би трябвало да решат дали да потвърдят доживотните присъди на Сумиста, Георги Вълев и Васил Костов-Кеца за убийството на двама души. Показанията на очевидеца Цончо Ненов са били решаващи в процеса, с цел да се обясни и потвърди незаконната активност на авторитетния преди години предприемач Георги Вълев. Наскоро служител на реда споделил непосредствено на Ненов: Аз от дълго време очаквам да те видя на подсъдимата пейка, откакто стана очевидец против Жоро”. Това на процедура е първото по рода си предизвестие, което насочва представител на службите за сигурност към човек, който е разобличил една от най-жестоките банди, работили в България. До този миг закани е имало единствено от страна на подсъдимите и техни близки.

Твърди се, че Вълев продължава да има свои хора в държавните институции, в това число Министерство на вътрешните работи и прокуратурата. С това се свързват и проблемите на очевидеца Цончо Ненов сега. Негов парцел беше продаден с откраднатата му персонална карта от ром от Горна Оряховица на име Мичос. Предварителният контракт е подписан в адвокатската фирма на локалния нотариус Петя Лапчева. Щом научил за това, Ненов стремително потърсил помощ от Министерство на вътрешните работи, като настоял да се разбере по какъв начин Лапчева е изповядала договорката, в случай, че ромът и Ненов нямат грам образна аналогия. Разследващите се надяват, че в случай че Лапчева даде непринудено документите, свързани със договорката, ще може да се направи експертиза, която да откри обективната истина за имотната машинация. Така ще се разбере дали Лапчева има пръст в това или е изцяло почтена. Наскоро мистериозно била запалена колата на очевидецът против „ Килърите”. Возилото изгоряло до основи. Предупредили го, че в случай че не си отдръпна жалбата против Лапчева, ще пострада. Навсякъде го предупреждавали, че е човек с огромни подкрепи и благоприятни условия и в случай че не се откаже, животът ще му се стъжни.

Атаката против служителите на реда, прокурорите и очевидците, които разобличиха „ Килърите”, е невиждана. Мина се през опити за убийства, директни закани, апетитни оферти, медийни спекулаци. Стигна се даже до близо 50 правосъдни каузи, които Сумиста заведе за клюка.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР