Челси спечели напълно заслужено срещу Тотнъм в мача между двата

...
Челси спечели напълно заслужено срещу Тотнъм в мача между двата
Коментари Харесай

Почетино: Заслужихме победата

Челси завоюва изцяло справедливо против Тотнъм в мача сред двата тима от 11-ия кръг на британското състезание по футбол, съобщи мениджърът на " сините " Маурисио Почетино. В понеделник вечер той направи завръщането си на стадиона на някогашния си тим и го победи с изразителното 4:1.

" Заслужихме си успеха ", съобщи Почетино на конференцията след дуела.

" Форсирахме доста неточности от тях, макар че те играха по-добре през първите 15 минути. След това овладяхме мача, заиграхме надалеч по-добре и те започнаха да бъркат. Мисля си, че в края на деня резултатът е обективен.

" Представянето ни беше положително, поради това, че двата тима влязоха в мача в друга серия от резултати. Те бяха дълго време водачи в класирането, печелеха, играеха добре и бяха изцяло уверени. Ние гостувахме на водача и изиграхме мача по допустимо най-хубавия метод. Това ни дава самочувствие, че сме доста добър тим. Нямам какво повече да кажа.

" Искахме успеха и я взехме с 4:1. Тепърва ще проучваме играта ни в елементи, само че сега се радваме на трите точки. Играем добре от началото на сезона и заслужаваме да бъдем по-напред в класирането ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР